Βαθμολογία

Πρόκριση με ευρύ σκορ για τον Όλυμπο Γόννων

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης (20/10) ο Όλυμπος Γόννων, αφού επικράτησε εκτός έδρας της Αναγέννησης Καλοχωρίου με σκορ 0-4.

Της Βάσως Γκατζούλη

Τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία με την ομάδα του Δημήτρη Κωστή να παίρνει μία δίκαιη πρόκριση. Φιλότιμη ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Φώτη Πλίτση που επικεντρώνουν την προσοχή τους από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Η αλήθεια είναι πως φάνηκε από την αρχή η διαφορά της κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αφού εύκολα ανέκαμψε ο Όλυμπος Γόννων των γηπεδούχων και αυτό το μαρτυρά και το ευρύ σκορ.

Από την άλλη το Καλοχώρι είχε αρκετές και σημαντικές ελλείψεις, τα παιδιά που έπαιξαν πάλεψαν όμως ο αγώνας ήταν άνισος.

Στο 12’ ωραία σέντρα του Ζαϊρέ Γ. για τον Κολτσίδα που μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ για το 0-1.

Στο 17’ με το αυτογκόλ του Πλιάτσικα ο Όλυμπος Γόννων έκανε το 0-2.

Στο 17’ ο ίδιος παίκτης φάνηκε πως έφτασε κοντά στη μείωσε, αφού έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Σίγουρα βοήθησε πάρα πολύ στο γήπεδο ο έμπειρος Καραποστόλης αφού έκανε πολλές και σημαντικές αποκρούσεις.

Στο 32’ το πρώτο σουτ έκανε ο Μπούμπουλης, έδιωξε με τις γροθιές ο τερματοφύλακας προσωρινά, το δεύτερο σουτ ο Κόκρας, πάλι είπε όχι, αυτή τη φορά με τα πόδια.

Στο 72’ ο Παρασκευούδης με σουτ – βολίδα έκανε το 0-3. Και στο 75’ ο Τζιντζιλώνης με ωραίο σουτ από πλάγια θέση έκανε το τελικό 0-4.

Καλοχώρι (Φώτης Πλίτσης): Καραποστόλης, Μπαλοδήμος, Μπλούφας, Πλιάτσικας (64’ Λίταινας Μ.), Μάρκου, Ζαβρής, Κοτάκος, Καταρτζής (46’ Πατρίκης), Έξαρχος (46’ Γραβάνης), Γκόγκος, Νούσιος.

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μουζακίτης, Ζαϊρές Γ. (46’ λ.τ. Παρασκευούδης), Γκαγκανάσιος, Αλεξόπουλος, Συγκούνας Χ., Μπούμπουλης (70’ Ζαϊρές Δ.), Φώλιας (46’ Τζιντζιλώνης), Σερίφης, Πραγκαφίλης, Κόκρας, Κολτσίδας (76’ Γκουγκουλιάς Δ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Καραμαγκιόλας, Κοντογιώργος.