Βαθμολογία

Πρώτη συνεδρία για τα τμήματα νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ (PICS)

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (19/10) οι βασικοί συντελεστές των ομάδων νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Όπως είναι γνωστό, η Κ20 θα μετέχει στο πρωτάθλημα της SL2, ενώ η Κ17 έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες στο μεγάλο πρωτάθλημα της SL.

Παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπευθύνου των ομάδων νέων Ζήση Ντελόπουλου και όλων των στελεχών αυτών των τμημάτων διεξήχθη η πρώτη συνεδρία – ενημέρωση δύο πολύ βασικών γυναικών που προσλήφθηκαν για τις ανάγκες των τμημάτων.

Ο λόγος για την αθλητική ψυχολόγο, διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δώρα Τζατζάκη. Και την διαιτολόγος Κατερίνα Τσολάκη. Η συγκεκριμένη είναι προϊσταμένη του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μοριακή κλινική διαιτολόγος με μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία.

Και οι δύο είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους ανθρώπους των ομάδων τη δουλειά τους και στο πως θα λειτουργήσουν για τη φετινή χρονιά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πέρασαν πολλά χρόνια που τα τμήματα υποδομών αντιμετωπίζονται με τόση μεγάλη σοβαρότητα και δουλεύουν σε επαγγελματικές και στέρεες βάσεις. Το γεγονός ότι στελεχώθηκαν οι ομάδες με διαιτολόγο και ψυχολόγο δίνει μία άλλη βαρύτητα στο όλο εγχείρημα και πραγματικά κάνει ευχαριστημένα τα παιδιά που βρίσκονται εκεί, αλλά και τους ανθρώπους που είναι γύρω τους και ενδιαφέρονται γι’ αυτά. Μα περισσότερα απ’ όλους κάνει χαρούμενους τους ίδιους τους γονείς των παιδιών, που βλέπουν με χαρά όλη την εξέλιξη στις ομάδες νέων, που λειτουργούν σε άκρως επαγγελματικά επίπεδα, με πολύ ευθύνη αλλά και πρόληψη, έτσι ώστε να φτάσουν, με απόλυτη προστασία και γνώση στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ.

Την παρουσίαση παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τεχνικός διευθυντής των ομάδων νέων Βασίλης Καραπιάλης και οι προπονητές των δύο ομάδων.

Nα θυμίσουμε πως προπονητής της Κ20 είναι ο Αποστόλης Ευαγγέλου, άμεσος συνεργάτης του ο Αποστόλης Κατσιάνος, προπονητής της Κ17 ο Ζήσης Ζιάγκας, γυμναστής ο Γιώργος Παντελίδης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Θοδωρής Κυριακούλης.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως πως ο εμπνευστής και ο άνθρωπος που «χτίζει» όλο αυτό το οικοδόμημα είναι ο Ζήσης Ντελόπουλος που μόνο αγάπη και μεράκι δείχνει η όλη προσπάθεια που κάνει για το αύριο των νέων παιδιών της ΠΑΕ ΑΕΛ.