Βαθμολογία

Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε ο αγώνας του Σαββάτου (9/10) στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" ανάμεσα στον Οικονόμο και την Αστραπή Νέας Πολιτείας, καθώς - μετά από αλλεπάλληλες ανατροπές - οι Τσαριτσανιώτες επικράτησαν στο φινάλε με 3-2 και παρέμειναν στο "γκρουπ" των ομάδων που οδηγούν την "κούρσα" στην Α' De - Tox.

Ήταν μία επιτυχία, την οποία οι νικητές νοερά αφιέρωσαν στην μνήμη του αδικοχαμένου αντιπροέδρου του συλλόγου Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις αρχές του χρόνου σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, μάλιστα, σε κλίμα έκδηλης συγκίνησης, ο γενικός αρχηγός του Οικονόμου Βαγγέλης Πάσχος απένειμε συμβολικά τιμητική πλακέτα στην Τσαριτσανιώτισσα σύντροφο του Βολιώτη γιατρού, την γυμνάστρια Ιφιγένεια Βίτκου, υπό το καθολικό χειροκρότημα των παρευρισκομένων στο γήπεδο.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι "πορτοκαλί" του Γιάννη Σιάρκου ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 14' με κεφαλιά του Παναγιώτη Παπανικολάου, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 40' με τον ίδιο τρόπο, χάρη στο γκολ του αρχηγού τους χθές Δημήτρη Ντούφα, αφού - προηγουμένως (39')- ο Μασούρας εξουδετέρωσε το συρτό φάουλ του Πεπκολάι. Στο 44' επικίνδυνο σουτ του Κολλάτου έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δραχαλίβα, ενώ την ίδια κατάληξη είχαν στο 52' η προβολή του προωθημένου Σουγλή και στο 66' η κεφαλιά του Αυλογιάρη.

Στο 69' ο Αποστόλης Κατσιάνος βρέθηκε αφύλακτος στο σημείο του πέναλτι και "κεραυνοβόλησε" τον 16χρονο τερματοφύλακα των "πρασίνων", γράφοντας - κόντρα στην ροή του αγώνα - το 1-2 αλλά η απάντηση της ομάδας του Νίκου Φώλλα ήταν άμεση και, πριν περάσουν 60 δευτερόλεπτα, ο νεοεισελθών Κυριάκος Σεμερτζίδης ισοφάρισε εξ επαφής σε 2-2, αξιοποιώντας την εξαιρετική προσπάθεια του Ντάλλα από δεξιά.

Στο 73' ο Πούτας αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον σχεδόν εξουδετερωμένο στην φάση αυτή Μασούρα, ενώ στο 86' ο Κωνσταντίνου πραγματοποίησε μία επέλαση από αριστερά και φθάνοντας απέναντι στον Νέστορα Δραχαλίβα πλάσαρε αλλά ο τελευταίος με το αριστερό του χέρι απέτρεψε με δυσκολία το 2-3, για να έλθει στο δεύτερο λεπτό του πρόσθετου χρόνου (από τα συνολικά 7 που κράτησε ο διαιτητής Αδάμος Κουκούλης, βοηθοί του οι Γρηγόρης Δεδικούσης - Νίκος Κοτούμπας) ο "από μηχανής θεός" Σεμερτζίδης να διαμορφώσει το τελικό 3-2.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Στ.Δραχαλίβας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Ντελής (64' Σεμερτζίδης), Ντάλλας, Αθανασούλης, Πεπκολάι, Πούτας (75' Κατσαρός), Ντούφας (57' Μπουμπουνάρας).

ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γιάννης Σιάρκος): Μασούρας, Μπομπότης (62' Αθανασιάδης), Χλωρός, Κατσιάνος, Παπανικολάου, Κολλάτος, Πέτρου (53' Φασούλας), Γεωργοσούλης (75' Βέλας), Καλτσάς (75' Κούρτης), Φουρκιώτης (53' Κωνσταντίνου), Μπόνιας.