Βαθμολογία

Η Χαραυγή ξανά στις επάλξεις!!! (PICS – VIDEOS)

Μία καθαρά ποδοσφαιρική συνοικία της Λάρισας είναι η Χαραυγή που ζωντανεύει και πάλι αφού για τρία χρόνια ήταν ανενεργή. Η αγάπη όμως των ανθρώπων της περιοχής και όχι μόνο έφεραν ξανά την ομάδα στο προσκήνιο με πολύ γερές βάσεις για το μέλλον!

Της Βάσως Γκατζούλη

Είναι πολλά τα χρόνια που ο σύλλογος από το 1981 παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα, από την ομάδα αυτή βγήκαν μεγάλοι ποδοσφαιριστές, το «μυστικό» της επιτυχίας για την Χαραυγή ήταν πως σχεδόν πάνω από το 90% ήταν γηγενείς.

Η ομάδα της Α.Ε.Σ. Χαραυγής για την αγωνιστική περίοδο 2021 - 2022

Ο άνθρωπος που οραματίστηκε ξανά τη Χαραυγή να μεγαλουργεί είναι ο κ. Γιώργος Σκαφιδάς, γνωστός σε όλους και πολύ αγαπητός στη συνοικία, αφού όλοι τον αποκαλούν «Γιωργάκη». Κύριο μέλημά του είναι να οργανωθεί ο σύλλογος με νεαρά παιδιά, να υπάρχει μία συνέχεια και με κάποιους έμπειρους παίκτες στην αρχή αλλά όπως μας δήλωσε θέλουν το νέο «αίμα» να ξεφύγει από τις κακές συνήθεις και παρέες και να έρθει ξανά στο γήπεδο όπου όχι μόνο αθλεί αλλά και μορφώνει.

Ο πρόεδρος της Δόξας Αμυγδαλής κ. Ιωάννης Μακρυγέργος με την οικογένειά του

Οι δηλώσεις

Γιώργος Σκαφιδάς (Πρόεδρος)

">http://

Γιώργος Λούτσος (Προπονητής)

">http://

Δημήτρης Κουτσαμπασούλης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Βαλάντης Γεωργαντζάς (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Κωνσταντίνος Κιούσης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Προπονητής σε αυτή τη νέα προσπάθεια ανέλαβε ο κ. Γιώργος Λούτσος που είναι ένας έμπειρος κόουτς και θα βάλει και αυτός «πλάτη» ώστε η ομάδα της Χαραυγής να προχωρήσει με επιτυχία.

Έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παιδιά που ήρθαν και από άλλες ομάδες και σκαλί – σκαλί ξεκίνησε αυτή η όμορφη προσπάθεια που όπως μας είπε ο πρόεδρος δεν μπορεί να αποφύγει τώρα στην αρχή και το «μικρόβιο» του πρωταθλητισμού αφού όλοι τους επιθυμούν με το ξεκίνημα και το πέρας της χρονιάς να αλλάξουν κατηγορία.

Είδαμε στο γήπεδο μορφές που πριν από πολλά χρόνια είχαν ηγετικό ρόλο στη διοίκηση της Χαραυγής, για λόγους ευνόητους δεν θέλησαν να βγούνε στην κάμερά μας αλλά στο μέλλον θα αποσπάσουμε περισσότερες πληροφορίες. Έξω από το γήπεδο κόσμος έδωσε την παρουσία του και την αγάπη του στην ομάδα της Α.Ε.Σ. Χαραυγή.

Ξεκίνησε με Αγιασμό

Πριν την παρουσίαση της ομάδας την Κυριακή (3/10) ετελέστη Αγιασμός υπό τον πάτερ Βαρνάβα που λειτουργεί στην ενορία της Αγίας Σοφίας. Άπαντες πήραν τη βοήθεια του θεού για να έχουν μία καλή χρονιά.

Ακολούθησε και φιλικό…

">http://

Μάλιστα την ίδια ημέρα η ομάδα της Χαραυγής έδωσε και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο Θεσσαλικού που θα είναι και η έδρα της ομάδας κόντρα στη νεοσύστατη Δόξα Αμυγδαλής από την περιοχή της Αγιάς.

Δεν έχουμε συνθέσεις γιατί ακόμη και οι δύο ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και των δοκιμών. Για την ιστορία το σκορ έληξε 2-5 (υπέρ της Αμυγδαλής), ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη η Χαραυγή αγωνίστηκε με το εφηβικό τμήμα.