Βαθμολογία

Τετάρτες θα βγαίνει η Πάνια στο OPEN;

Η Αννίτα Πάνια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ και παρόλο που δεν έχουν βγει επίσημες ανακοινώσεις, επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα στη βραδινή ζώνη. Μια ζώνη δύσκολη και απαιτητική, αφού είναι η ώρα που το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού βρίσκεται στο σπίτι και ψάχνει στο ζάπινγκ κάτι ενδιαφέρον για να χαλαρώσει. 

Σύμφωνα με  πληροφορίες, η Αννίτα Πάνια θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Οκτώβρη στην συχνότητα του Οpen, με την Τετάρτη 13 του μηνός να είναι η ημερομηνία που έχουν βάλει στόχο να είναι όλα έτοιμα, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της. Με δική της παραγωγή, η παρουσιάστρια θα προσπαθήσει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, με ανατρεπτικές συνεντεύξεις σε πρόσωπα που δεν ανήκουν στον λαμπερό κόσμο της showbiz αλλά πρωταγωνιστούν στην καθημερινότητα και έχουν να καταθέσουν την ιστορία τους. 

Υπάρχει η σκέψη να γυρίζεται η εκπομπή εκτός τηλεοπτικού πλατό και να είναι κάθε φορά και διαφορετικό το στήσιμό της ανάλογα την θεματολογία και το πρόσωπο που φιλοξενείται. Η παρουσιάστρια εργάζεται εντατικά για το καλύτερο αποτέλεσμα ώστε να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν η εκπομπή βγει Τετάρτη βράδυ, που είναι και το επικρατέστερο σενάριο, θα έχει απέναντι της, εκτός των άλλων και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η εκπομπή του στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 την περσινή σεζόν μετά και το δυνατό lead in που έπαιρνε από τις «Άγριες Μέλισσες» σημείωνε υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους. Ανάμεσα σε αυτούς και η Αννίτα Πάνια που γνωρίζει καλά τους κανόνες και τα μυστικά της τηλεόρασης.

okmag.gr