Βαθμολογία

Μαχητής Τερψιθέας: Γήπεδο, Ακαδημία και στόχος η άνοδος!

Το πλάνο του προέδρου κ. Βαγγέλη Γκάγκου

Ο πρόεδρος σε μία ποδοσφαιρική ομάδα είναι το άλφα και το ωμέγα. Αυτός είναι που θα βάλει το χέρι στη τσέπη και θα πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις την στιγμή που πρέπει.
Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο αφεντικό του Μαχητή Τερψιθέας, τον κ. Βαγγέλη Γκάγκο. Ο γνωστός και άκρως πετυχημένος επιχειρηματίας αποφάσισε να εμπλακεί με τα διοικητικά δρώμενα του σωματείου και θέλει να το κάνει όσο καλύτερα γίνεται.

Ο ίδιος αποφάσισε λοιπόν πριν εποχή covid να ασχοληθεί, όμως δεν μπόρεσε να υλοποιήσει το όνειρό του αφού τα πρωταθλήματα σταμάτησαν απότομα. Παρά τις δυσκολίες, από την αρχή του καλοκαιριού μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ. της ομάδας έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Ο κ. Γκάγκος έχει δίπλα του και άξιους συνεργάτες και τα πρώτα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν. Η ομάδα διαθέτει εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις και παράλληλα άτομα που δίνουν καθημερινά και την ψυχή τους για τον Μαχητή. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας έχει μεγάλα όνειρά και φιλοδοξίες.

Έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της Γ’ ΕΠΣΛ που στοχεύει ξεκάθαρα στην άνοδο, ενώ παράλληλα έχει οργανώσει πάρα πολύ καλά και την Ακαδημία του Μαχητή που βαδίζει σε σωστά βήματα και όνειρό του είναι να προωθηθούν αρκετοί παίκτες στην πρώτη ομάδα.

Ο κ. Γκάγκος ευελπιστεί να δει τα επόμενα χρόνια τον Μαχητή να πρωταγωνιστεί σε ακόμη υψηλότερες κατηγορίες. Η όρεξη αλλά και η τεχνογνωσία υπάρχουν, τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο.