Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Τα εισιτήρια ημέρας με ΑΕΛ, τα διαρκείας και τα ΜΜΕ

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι όλα τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ομάδα μας και την Α.Ε.Λ. θα διατεθούν αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ που ως γνωστόν βρίσκονται στην οδό Μανωλάκη 13-15 (β' όροφος).

Τα εισιτήρια θα τιμώνται 10 ευρώ έκαστο για όλες τις Θύρες του γηπέδου Φιλιππούπολης για το Κυριακάτικο παιχνίδι (Θύρα 1Α, Θύρα 1Β, Θύρα 2).

Η διάθεση των εισιτηρίων - όπως προείπαμε  - λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον Covid-19 θα είναι περιορισμένη κατά 60% και θα γίνει αποκλειστικά ΜΟΝΟΝ από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Δεν θα υπάρξουν εισιτήρια προς πώληση από τις θυρίδες του γηπέδου για λόγους ασφαλείας.

Παρακαλούνται στο γήπεδο την Κυριακή (26/09) να προσέλθουν μόνο όσοι έχουν πάρει το εισιτήριο τους.

Για την παραλαβή των εισιτηρίων (έναν για τον καθένα) απαιτείται ταυτότητα και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, το οποίο θα επιδεικνύεται και κατά την είσοδο στις κερκίδες του γηπέδου Φιλιππούπολης.

Το ωράριο διάθεσης των εισιτηρίων θα είναι το ακόλουθο:

Πέμπτη (23/09): 18.00-21.30

Παρασκευή (24/09): 10.00-21.00

Σάββατο (25/09): 10.00-15.00

Κυριακή (26/09): 10.00-13.00

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παράλληλα ξεκινάει από την Πέμπτη το βράδυ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Τα διαρκείας αποφασίστηκε να τιμώνται όλα στα 100 ευρώ, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσους περισσότερους φιλάθλους γίνεται να παρακολουθήσουν τα συναρπαστικά ματς της χρονιάς με αντιπάλους όπως η Α.Ε.Λ., ο ΠΑΟΚ Β΄, ο Ολυμπιακός Β΄, η Νίκη Βόλου, η Ξάνθη, ο Ηρακλής κλπ.

Και εδώ θα ισχύσει για την παραλαβή η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, και το χαρτί εμβολιασμού ή νόσησης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΥΠΟΥ

Όλοι όσοι προσέλθουν στο γήπεδο Φιλιππούπολης για εργασία στον αγώνα οφείλουν να συμπληρώσουν το Δελτίο Καταγραφής Εισερχόμενου στην εγκατάσταση το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν στην είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων κατά την άφιξή τους στο γήπεδο.

Για την είσοδο στους εργαζόμενους των ΜΜΕ θα γίνουν δεκτά: Πιστοποιητικά Εμβολιασμού ή Νόσησης, Rapid-Test 48 ωρών ή PCR-Test 72 ωρών.

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνα, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής σας στα δημοσιογραφικά θεωρεία καθώς και σε όλους τους χώρους του γηπέδου.