Βαθμολογία

Η μεγάλη γιορτή του ΣΕΠ Λάρισας

Μία σημαντική αθλητική διοργάνωση θα φιλοξενήσει η Λάρισα το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου. Ο λόγος για το Πανελλήνιο τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών που θα λάβει χώρα στο Α.Κ. «Γ. Μητσιμπόνας» και το οποίο διοργανώνει ο ΣΕΠΛ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα είκοσι χρόνια από την ίδρυσή του.

Το τουρνουά διοργανώνεται σε συνεργασία με την ΕΠΣΛ και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. Θα μετέχουν εννέα συνολικά ομάδες ήτοι Παλαίμαχοι Δάφνη-Δάσος Χαιδαρίου, Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Πάτρας, Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων, Παλαίμαχοι Δόξα Αμυγδαλεώνα, Παλαίμαχοι Βιστωνίδας Δήμου Αβδήρων, Παλαίμαχοι Αστέρα Ιτέας, Θησέας Αγριάς και Παλαίμαχοι ΣΕΠΛ.

Πρόκειται για μια κίνηση πολύ σημαντική αφού στόχος είναι εκτός από τον εορταστικό χαρακτήρα να ευαισθητοποιήσει τα άτομα που έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, να συνεχίσουν γιατί υπάρχει ζωή και μετά. Παράλληλα δε, δίδεται η δυνατότητα να τονιστεί η ιστορία του Συνδέσμου αλλά και η σημαντική προσφορά του σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο στον νομό.

Οι αγώνες στο Α.Κ. «Γ. Μητσιμπόνας» θα ξεκινήσουν το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου (15.15-19.30) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου (10.30-13.30). Το απόγευμα της πρώτης ημέρας μετά το πέρας των αγώνων θα πραγματοποιηθεί ειδική δεξίωση στην αίθουσα βαρέων αθλημάτων του ΕΑΚΛ, στη διάρκεια της οποίας ο ΣΕΠΛ θα βραβεύσει φορείς και ανθρώπους που συνεργάστηκαν και στήριξαν το έργο του Συνδέσμου όλα αυτά τα χρόνια.