Βαθμολογία

Στη Στοκχόλμη, δίπλα στην Εθνική!

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Σουηδία-Ελλάδα, ο οποίος εντάσσεται στην 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου των European Qualifiers και θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου στο «Friends Arena» της Στοκχόλμης.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής μας!

Η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων ανήκει στην ΠΟ Σουηδίας, η οποία ενημέρωσε ότι οι Έλληνες φίλαθλοι θα φιλοξενηθούν στο Block 117 - 121 (north stand/away supporters) του γηπέδου «Friends Arena» (Råsta Strandväg 1, 169 56 Solna), καθώς επίσης ότι είναι εφικτή η αγορά έως 8 εισιτηρίων ανά άτομο.

Επισημαίνεται ότι στο γήπεδο η είσοδος επιτρέπεται κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού μοριακού τεστ εντός 72 ωρών προ της έναρξης του αγώνα ή αρνητικού rapid τεστ εντός 48 ωρών προ της έναρξης του αγώνα.

Χρήσιμες πληροφορίες για την είσοδο στην Σουηδία

Είσοδος από χώρες της ΕΟΧ* (εκτός των σκανδιναβικών χωρών)
Οι αλλοδαποί που ταξιδεύουν από άλλη χώρα της ΕΕ ή χώρα η οποία δεν ανήκει στον ΕΟΧ θα πρέπει να επιδεικνύουν το παρακάτω πιστοποιητικό Covid-19 ή ισοδύναμο κατά την άφιξή τους, χωρίς να ισχύουν άλλες απαγορεύσεις εισόδου:
- Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό Covid με τη μορφή πιστοποιητικού το οποίο θα τεκμηριώνει ότι ο κάτοχός του έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19 (πιστοποιητικό εμβολιασμού).
Ή
- αρνητικό αποτέλεσμα τεστ από εξέταση για συνεχιζόμενη νόσηση Covid-19, το οποίο (τεστ) έχει γίνει 72 ώρες πριν την άφιξη (πιστοποιητικό τεστ). Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομερείς πληροφορίες παρακάτω.
Ή
- Νόσηση από Covid-19 (βεβαίωση νόσησης).
Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα πιστοποιητικά σε ψηφιακή μορφή στο κινητό σας ή να τα έχετε σε έντυπη μορφή. Και τα δύο θα πρέπει να έχουν κωδικό QR ο οποίος περιέχει απαραίτητες πληροφορίες, καθώς και ψηφιακή υπογραφή προκειμένου να διασφαλίζεται ή αυθεντικότητα του πιστοποιητικού. Οι πληροφορίες για το πιστοποιητικό θα πρέπει να αναγράφονται στην επίσημη γλώσσα της χώρας που το εκδίδει καθώς και στην αγγλική γλώσσα.
Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στον δικτυακό τόπο της Αστυνομίας της Σουηδίας (πατώντας εδώ). 

Απαιτήσεις για αρνητικό αποτέλεσμα τεστ για Covid-19 (για τους ταξιδιώτες από χώρες του ΕΟΧ)
Το τεστ πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί έως 72 ώρες πριν. Το αποτέλεσμα του τεστ πρέπει να επιβεβαιώνει ότι ο ταξιδιώτης δεν νοσεί από Covid-19. Σύμφωνα με την Αρχή Δημόσιας Υγείας της Σουηδίας, αυτό βεβαιώνεται από αρνητικό τεστ PCR, LAMP, TMA ή τεστ αντιγόνου. Το έγγραφο αυτό πρέπει να είναι στα Σουηδικά, τα Αγγλικά, τα Νορβηγικά, τα Δανικά ή τα Γαλλικά (μεταφράσεις δεν θα γίνονται δεκτές), και να περιέχει τα παρακάτω στοιχεία:
- Το ονοματεπώνυμο και την ημερομηνία γέννησής σας,
- Την ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης του τεστ,
- Την ασθένεια ή τον μολυσματικό παράγοντα Covid-19 (SARS-CoV-2 ή υποτύπους του),
- Τον τύπο του τεστ (PCR, LAMP, TMA ή αντιγόνου),
- Το αποτέλεσμα του τεστ,
- Τον εκδότη του πιστοποιητικού,
- Το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση του εκδότη του πιστοποιητικού ή του εργαστηρίου που πραγματοποίησε το τεστ.
Τα τεστ αντισωμάτων δεν θα γίνονται δεκτά. Σημειώστε ότι το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν την αναχώρηση καθώς δεν δυνατή η πραγματοποίηση τεστ κατά την άφιξη στα σύνορα της Σουηδίας.

Χώρες ΕΟΧ*
= Στις χώρες του ΕΟΧ περιλαμβάνονται οι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία. Η Ελβετία δεν ανήκει στον ΕΟΧ, αλλά συμπεριλαμβάνεται. Οι Ελβετοί πολίτες καθώς και οι πολίτες της Ανδόρας, του Μονακό, του Σαν Μαρίνο και του Βατικανού συμπεριλαμβάνονται στον ορισμό των πολιτών χωρών που ανήκουν στον ΕΟΧ.