Βαθμολογία

Ανανεωμένος και αποφασισμένος ο Ολυμπιακός Αμπελιάς (PICS - VIDEOS)

Πριν από λίγες εβδομάδες ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όπως μας δήλωσε το μέλος της διοίκησης, που εκτελεί προσωρινά χρέη προέδρου, ο κ. Άρης Θλιβερός, η φιλοσοφία που έχουν στην διοίκηση, είναι να φτιαχτεί μία ομάδα, που θα απαρτίζεται από ένα κράμα έμπειρων παικτών. Θα έχει όμως και μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε συν τω χρόνω, οι παίκτες αυτοί να μπορούν, να παίξουν και σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Προπονητής είναι ο κ. Γιάννης Τσαλάγκας, που είναι νέος και φιλόδοξος και προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να μπορέσει, να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές τη νοοτροπία του μαχητή και του νικητή.

Πλάνα από την προπόνηση (13/9)

">http://

Το ρόστερ της ομάδας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, οι προπονήσεις γίνονται στο γήπεδο του Ελευθεραί, έτσι ώστε ο σύλλογος, να είναι έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.
Στόχος της ομάδας είναι η άνετη παραμονή, το ευ αγωνίζεσθαι και φυσικά ο Ολυμπιακός Αμπελιάς να είναι ανταγωνιστικός και να τερματίσει όσο το δυνατόν υψηλότερα.

Το athleticlarissa βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (13/9) στο γήπεδο Ελευθεραί και κάλυψε την προετοιμασία της ομάδας. Το κλίμα στο σωματείο είναι άκρως οικογενειακό και όλοι ευελπιστούν, πως θα είναι μία πολύ καλή χρονιά, που θα κάνει περήφανους όλους τους ανθρώπους του χωριού, που αγαπούν την ομάδα!

Οι δηλώσεις

Άρης Θλιβερός (Διοικητικός)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία και εύχομαι να κυλήσει ήρεμα αυτή η χρονιά, γιατί έχουμε να δούμε ποδόσφαιρο στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τουλάχιστον δύο χρόνια με ότι συνεπάγεται αυτό. Σα νέα διοίκηση θέλουμε να περάσουμε, μία νέα φιλοσοφία στην ομάδα, που είναι ένα κράμα από παλιούς έμπειρους παίκτες με φιλόδοξα νεαρά παιδιά, όπου η Αμπελιά θα είναι το μέσο για να τους δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά τους. Όνειρό μας είναι να δούμε παίκτες δικούς μας, να παίζουν σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει διοίκηση, προπονητής και παίκτες να λειτουργούμε σαν οικογένεια και φυσικά το Δ.Σ. να είναι κοντά στα παιδιά και να προσπαθεί να λύνει τα προβλήματα, που παρουσιάζονται στο μέτρο του δυνατού. Θα ήταν παράληψή μου να μην αναφερθώ, στα μέλη που απαρτίζουν τη διοίκηση, που δίνουν την ψυχή τους και συνεισφέρουν οικονομικά, έτσι ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος που έχουμε. Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς να παίζει όμορφο και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και να δίνει το παράδειγμα, του ευ αγωνίζεσθαι σε όλη την κατηγορία».

Γιάννης Τσαλάγκας (Προπονητής)

">http://

Δημήτρης Καραμπλής (Φροντιστής)

">http://

Νίκος Καρατζούκος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Σωκράτης Αντωνίου (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αποστόλης Κιλιργιώτης (Τερματοφύλακας)

">http://

ΚΛΙΚ από την προπόνηση της Αμπελιάς (13/9)