Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και την ΑΕΛ (PICS)

Ένα δυνατό φιλικό τεστ έδωσαν το βροχερό απόγευμα της Τετάρτης (8/9) ο Ηρακλής Λάρισας με την ΑΕΛ στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς άλλαξε έδρα διότι στο γήπεδο της Νεάπολης γίνονται έργα συντήρησης ώστε ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος σύντομα.

Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία δυνατή προπόνηση σε ένα γήπεδο που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση (1-1).

Ο Ηρακλής Λάρισας παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικός και ικανοποίησε με την εμφάνισή του. Έβγαλε ωραίους συνδυασμούς και είχε σωστή ανάπτυξη. Ο σύλλογος έδειξε σε κάθε περίπτωση πως είναι σε έναν σωστό δρόμο και περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος. Σαφώς ο Ηρακλής μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη SL 2 με το ποιοτικό και έμπειρο ρόστερ που έχει φέτος.

Από την άλλη η ΑΕΛ αγωνίστηκε με πολλά νέα παιδιά αρκετά από αυτά θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά στην Κ19. Σε κάθε περίπτωση όλοι οι ποδοσφαιριστές μόχθησαν και τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο.

Προσπάθησαν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δείξουν στο τεχνικό τιμ τις ικανότητές τους. Αυτά τα παιδιά έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και σίγουρα υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτιώσεις.  

Ο βροχερός καιρός δεν ήταν σύμμαχος για να βρεθεί πολύς κόσμος να παρακολουθήσει το φιλικό, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες στο πρώτο μέρος.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε, με τον Αλεξίου να σουτάρει μέσα στην περιοχή και να πετυχαίνει γκολ για τον Ηρακλή Λάρισας στο 72' λεπτό.

Έντεκα λεπτά αργότερα (83') ο Τσουμάνης με κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η ΑΕΛ σκόραρε και στο 88' λεπτό, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με το τελικό σκορ να είναι το 1-1.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Χάμος, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Παπαγεωργίου, Κουτσούκης, Μπάμης, Καμπέρης, Χρηστίδης, Κούλπας, Αλεξίου, Βαγενάς.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Παπαγιάννης, Κακαβίτσης, Τάρτας, Αναδολού, Μπαλαμώτης, Ναρίνογλου, Σταμάτης.

ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Μισυρλής, Αγγελούλης, Γκοτζαμανίδης, Θεολόγου, Μαϊδανός, Χαλάτσης, Δάκτυλας, Ζησούλης, Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης, Τσουμάνης.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Αντωνόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Τσέλα, Τσάτσος.

Διαιτική τριπλέτα: Διμεράς, Στάικος, Μπουρονίκος.