Βαθμολογία

Σταθερά ψηλά βλέπει το Κιλελέρ (PICS + VIDEOS)

H ομάδα του Κιλελέρ πριν από δέκα περίπου ημέρες ξεκίνησε την προετοιμασία της. Όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται, πατάει σε πολύ στέρεες βάσεις, έχοντας μία σοβαρή διοίκηση με πρόεδρο τον κ. Χρήστο Φτάρα (έχει με επιτυχία οκτώ χρόνια στη θέση αυτή) και γενικό γραμματέα τον κ. Μανώλη Κωστόπουλο, όπως και άλλα μέλη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι άνθρωποι της διοίκησης, εμπιστεύτηκαν τον έμπειρο και φιλόδοξο προπονητή κ. Αχιλλέα Τσιβόπουλο. Ο πετυχημένος «κορμός» της ομάδας παραμένει στη θέση του, με τους έμπειρους παίκτες που τα δίνουν όλα.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Έγιναν λιγοστές προσθήκες εκεί που χρειαζόταν, όπως μας δήλωσαν διοίκηση, προπονητής και παίκτες στόχος της ομάδας, είναι να παίξει ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά να ξεχωρίσει και πάλι στο νέο πρωτάθλημα, αφού όλοι θέλουν να πλασαριστεί το Κιλελέρ στις πρώτες έξι θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Φτάρας (Πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία του νομού μας υγεία και η χρονιά να κυλήσει χωρίς τραυματισμούς και να ολοκληρωθεί. Στη δική μας ομάδα παρέμεινε ο περσινός «κορμός», δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφές, περιμένουμε τουλάχιστον δύο ακόμη καλές προσθήκες εκ των οποίων η μία θα κάνει και αίσθηση.

Θέλω το Κιλελέρ να παίξει ένα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και εκ των πραγμάτων έχουμε θέσει ως στόχο να είναι στην πρώτη εξάδα».

Αχιλλέας Τσιβόπουλος (Προπονητής)

">http://

Άγγελος Κορδαλής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Αντώνης Γκαραλιάκος (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Παναγιώτης Γουρνάρης (Ποδοσφαιριστής)

">http://