Βαθμολογία

Βλέπει ψηλά ο Αμπελωνιακός (PICS – VIDEOS)

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε τη νέα του προσπάθεια, η ομάδα του Αμπελωνιακού, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, για την Α’ τοπική κατηγορία, όπου και θα αγωνίζεται.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η νέα αυτή προσπάθεια ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, για την ιστορική ομάδα του Αμπελωνιακού, αφού έχει τουλάχιστον 30 πολύτιμους παίκτες στην φαρέτρα του και έναν φιλόδοξο και εργατικό προπονητή, που δεν είναι άλλος από τον κ. Δημήτρη Αλεξανδρή.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 – 2022

Το μεγαλύτερο μέρος των παικτών είναι από τον Αμπελώνα και κάποια μικρά παιδιά από την Ακαδημία. Οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα, θέλουν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, ανταγωνιστικό και φυσικά κρατώντας «μικρός καλάθι» ο Αμπελώνας να βρίσκεται τουλάχιστον στις πρώτες έξι θέσεις.

Όσον αφορά το γήπεδο είναι σε πολύ κακή κατάσταση, οι προπονήσεις γίνονται στο βοηθητικό όπου αρχίζει να φυτρώνει το χορτάρι που είχε ξεραθεί. Η ομάδα όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις, χρησιμοποιεί το γήπεδο της Ροδιάς. Θα δώσει το τρίτο της φιλικό ματς μετά τον Φαλανιακό και τον Τύρναβο, την Κυριακή (5/9) στις 17:30 με την ΠΑΕ ΑΕΛ (Κ19).

Όπως μας δήλωσε ο γενικός αρχηγός και διοικητικός της ομάδας κ. Κώστας Γκόβαρης που τα τελευταία χρόνια έχει σηκώσει για τα καλά τα «μανίκια» και βοηθά με όλες του τις δυνάμεις μαζί με τον Δημήτρη Γωγάκο, από τη Δευτέρα (6/9) θα ξεκινήσουν οι εργασίες, στο γήπεδο για αλλαγή χλοοτάπητα. Όπως του υποσχέθηκε ο εργολάβος, ακριβώς σε ένα μήνα, θα μπορέσει η ομάδα να παίξει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στο ανανεωμένο γήπεδο.

Οριακά λοιπόν ο Αμπελώνας, θα έχει από την αρχή των υποχρεώσεών του, το γήπεδό του προς χρήση. Οι προπονήσεις είναι σε καθημερινή βάση, αλλά και πρωινές και όπως μας δήλωσαν παίκτες και προπονητής, η ομάδα χτίζεται με σταθερό ρυθμό, έτσι ώστε να καλυφθούν τα κενά της μεγάλης αποχής, από την αγωνιστική δράση και να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Η ομάδα του Αμπελωνιακού, πιστεύουμε ότι έχει όλα τα εχέγγυα, για να παρουσιαστεί έτοιμη στη νέα πρόκληση που έχει θέσει στο πρωτάθλημα και φυσικά μπορεί να πετύχει και τον στόχο της, με πολύ δουλειά.

ΚΛΙΚ από την προπόνηση της Παρασκευής (3/9)

Οι δηλώσεις

Αλέξανδρος Ζιωγάκης (Πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία. Ευελπιστούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, για τις ομάδες μας. Ο Αμπελωνιακός ξεκινάει με τον ίδιο προπονητή αλλά και με παιδιά του τόπου μας. Οι μεταγραφές έχουν γίνει εκεί που χρειαζόταν, στόχος της ομάδας είναι η άνετη παραμονή, όμως όλοι μας θα προσπαθήσουμε έτσι ώστε ο Αμπελωνιακός να πλασαριστεί στις πρώτες έξι θέσεις».

Δημήτρης Αλεξανδρής (Προπονητής)

">http://

Βαγγέλης Τζιαρτζιάνης (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Ανδρέας Βογιατζής (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Νίκος Καρυώτης (Ποδοσφαιριστής)

">http://