Βαθμολογία

Δωτιέας Αγιάς έτοιμος για… μεγάλες πτήσεις! (PICS + VIDEOS)

Με πολλά όνειρα και υψηλές βλέψεις ξεκίνησε την Τρίτη (17/8) την προετοιμασία του ο ιστορικός Δωτιέας Αγιάς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Να θυμίσουμε πως πέρυσι όσο παίχθηκε μπάλα, δηλαδή πέντε αγωνιστικές, η ομάδα του Δωτιέα είχε το απόλυτο των νικών και ήταν στην πρώτη θέση. Δυστυχώς όμως τα προβλήματα με τον COVID 19 πήγαν πίσω τα σχέδια των ανθρώπων της διοίκησης που έκαναν μία φιλότιμη προσπάθεια με παίκτες και προπονητικό τιμ που «διψούσαν» για διάκριση.

Η αγάπη όμως των ανθρώπων της διοίκησης και ιδιαίτερα του προέδρου κ. Κυριάκου Καφανέλη έκανε όλους στην ομάδα να συνεχίσουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια με στόχο ο σύλλογος να ανέβει στη Γ’ Εθνική με καθυστέρηση ενός χρόνου.

Η ομάδα της νέας σεζόν 2021 - 2022

Τα νέα αποκτήματα

Γιώργος Μπλατσέρι (Ηρακλής Χάλκης), Γιώργος Λεσάι (Αετός Μακρυχωρίου), Δημήτρης Γκατζούλης (Μαυροβούνι) και Ραφαήλ Κουτσογιαννούλης (ΜΓΣ Ορέστης Ορεστιάδας).

Οι παίκτες από την Ακαδημία του Δωτιέα Αγιάς

Το προπονητικό τιμ

Το προπονητικό τιμ παρέμεινε το ίδιο. Ο πετυχημένος και έμπειρος κόουτς κ. Τάσος Μπεριτζάς συνεχίζει μαζί με τους άξιους συμπαραστάτες του κ. Κώστα Παπαρίζο (συνεργάτης) και κ. Λεωνίδα Κιόρογλου (προπονητής τερματοφυλάκων).

Τα φιλικά της ομάδας

25/8 Οικονόμος Τσαριτσάνης – Δωτιέας Αγιάς
28/8 Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλέας Φαρσάλων
1/9 Δωτιέας Αγιάς – Πύρρος
5/9 ΠΟΕ – Δωτιέας Αγιάς
8/9 Δωτιέας Αγιάς – Σμόλικας Φαλάνης
12/9 Δωτιέας Αγιάς – Αγία Άννα Βόλου
*Εκκρεμούν οι ημερομηνίες για δύο ακόμη φιλικά με Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλων Λάρισας.

Αξίζει να τονίσουμε πως αυτή τη περίοδο γίνονται έργα στο Στάδιο της Αγιάς και ευχή όλων στην ομάδα είναι πριν τα Χριστούγεννα ο σύλλογος να μπορέσει να επιστρέψει στην φυσική του έδρα αφού θα γίνουν σημαντικά έργα βελτίωσης τόσο στους χώρους αποδυτηρίων, στην κερκίδα και στον αγωνιστικό χώρο.

Μέχρι να γίνει το Στάδιο η ομάδα θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Ανάβρας που είναι σε πολύ καλή κατάσταση ή στο γήπεδο Μελιβοίας που επίσης είναι έτοιμο για χρήση.

Μεγάλα έργα στο νέο προπονητήριο του Δωτιέα Αγιάς

Σημαντικά έργα έγιναν όμως στο γήπεδο της Δήμητρας Αγιάς. Η ομάδα έχει αποκτήσει πλέον το δικό της προπονητήριο. Έχουν γίνει έργα συντήρησης του αγωνιστικού χώρου ενώ τα μεγάλα έργα αφορούν τα αποδυτήρια που έχουν φτιαχτεί προς το καλύτερο όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες. Πραγματικό «παλάτι» το νέο προπονητήριο του Δωτιέα! Σημαντικές κινήσεις από την διοίκηση που αλλάζουν επίπεδο την ομάδα.

Προηγήθηκε Αγιασμός

Πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης, διοίκηση, προπονητές και παίκτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν την ευλογία του Θεού αφού πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός.
Στη συνέχεια οι παίκτες άκουσαν με προσοχή τις πρώτες οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και ακολούθησε προπόνηση.

Oι δηλώσεις

Κυριάκος Καφανέλης (Πρόεδρος)

">http://

Τάσος Μπεριτζάς (Προπονητής)

">http://

Γιώργος Λεσάι (Ποδοσφαιριστής)

«Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Αποφάσισα να έρθω στον Δωτιέα Αγιάς γιατί είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και εδώ ξέρω πολλούς παίκτες και όχι μόνο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να ανέβει στη Γ’ Εθνική».

Γιώργος Μπλατσέρι (Ποδοσφαιριστής)

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους στον Δωτιέα Αγιάς. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου υγεία και να πετύχουμε τις υψηλές βλέψεις που έχει η διοίκηση».

Βασίλης Ντακούλας (Ποδοσφαιριστής - Αρχηγός)

«Υγεία σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο Δωτιέας Αγιάς αρχίζει και πάλι με υψηλές προσδοκίες. Ελπίζω με την βοήθεια όλων να καταφέρουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Μετά το φαγητό, ακολουθεί και η τούρτα!

Στο τέλος οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν και λαχταριστά κρεατικά προσφορά του χορηγού της ομάδας κ. Ποτούλη, ενώ για την Τετάρτη (18/8) τους περιμένει άλλη μία «γλυκιά» έκπληξη στο τέλος της προπόνησης...

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση

Ο πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς κ. Κυριάκος Καφανέλης μαζί με τον πρόεδρο της Δήμητρας Αγιάς κ. Ευάγγελο Δολμέ που βοήθησε στην βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Ο κ. Σταύρος Γουργιώτης έχει βοηθήσει τα μέγιστα τον Δωτιέα Αγιάς όλα αυτά τα χρόνια και παραμένει με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη όρεξη μέχρι σήμερα.