Βαθμολογία

Τα νέα του Οικονόμου Τσαριτσάνης

Αντιμέτωποι βρέθηκαν το Σάββατο με διαφορετικές ιδιότητες δύο 40χρονοι, των οποίων η ποδοσφαιρική διαδρομή παρουσιάζει πολλά ενδιαφέροντα σημεία, με κυριότερο το κοινό τους πάθος για το αγαπημένο τους άθλημα.
Κατά τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στον ΠΟ Ελασσόνας και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, πραγματοποίησε το προπονητικό του ντεμπούτο, για λογαριασμό των γηπεδούχων, ο γεννημένος στις 26 Αυγούστου 1981 Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος πρόσφατα έδωσε τέλος στην ενεργό δράση ως παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας στην Super League 2, ενώ - από την άλλη πλευρά - την εστία των φιλοξενουμένων υπεράσπιζε κατά το πρώτο ημίχρονο, ο γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 1981 Παναγιώτης Νούσιας που επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά μετά τις 25 Οκτωβρίου 2020 (αγώνας Γ' Εθνικής ΠΟ Φήκης - Οικονόμος 1-0, τελευταίος πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας).
Οι δύο ποδοσφαιριστές, έχοντας ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Ν.Λάρισας, μεταγράφηκαν - με διαφορά λίγων ημερών - τον Ιανουάριο του 2000 σε ηλικία 19 ετών στην ΠΑΕ ΑΕΛ, που τους απέκτησε από τον ΑΟ Αμπελοκήπων και τον Οικονόμο, αντιστοίχως, σε περίοδο κατά την οποία αγωνιζόταν στην Β' Εθνική.
Από εκεί και έπειτα, Μόρας και Νούσιας ακολούθησαν ο καθένας το δικό του ποδοσφαιρικό "ταξίδι" για να συναντηθούν και πάλι, δύο δεκαετίες μετά, με τον τρόπο που περιγράφηκε στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας...
ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ
Στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, του πέμπτου κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, προχώρησε η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης, εντάσσοντας στην δύναμη της ομάδας τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Νίκο Κατσαρό, που αγωνιζόταν στον Σμόλικα Φαλάνης.
Ο Κατσαρός ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία Τυρνάβου, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε και στον Ηρακλή Λάρισας.'Εχει διατελέσει στο παρελθόν και στέλεχος των Μικτών ομάδων της 'Ενωσης.
* Παράλληλα, με εισήγηση του προπονητή Νίκου Φώλλα, ανανεώθηκε η συνεργασία με τον 19χρονο επιθετικό Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια της Γ' Εθνικής και πέτυχε ένα γκολ, στον αγώνα Οικονόμου - Κοζάνης (2-2).
ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΚΟ
Σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, θα βρεθούν σήμερα αντίπαλοι στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" ο Οικονόμος και η Δήμητρα Γιάννουλης, με ώρα έναρξης την 18.30'.