Βαθμολογία

Super League: Οριστικά στην Cosmote ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ!

Super League: Ο CEO του ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, γνωστοποίησε τη συμφωνία με ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΟΦΗ-Συζητήσεις με ΠΑΟΚ και τους υπόλοιπους «άστεγους»!

Η είδηση της δυναμικής εισόδου της Cosmote TV στο Πρωτάθλημα της Super League 1, είναι γεγονός. Οι συμφωνίες της συγκεκριμένης τηλεοπτικής πλατφόρμας με τρεις ομάδες έγιναν πλέον κι επίσημες ουσιαστικά. Ο λόγος για τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ!

Ο CEO της εταιρείας, Μιχάλης Τσαμάζ, ανακοίνωσε τη συμφωνία με τις τρεις αυτές ομάδες. Συγχρόνως, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του ομίλου, ξεκαθάρισε πως υπάρχουν συζητήσεις και με άλλες ομάδες που δεν διαθέτουν τηλεοπτικό συμβόλαιο!

Είναι γνωστό πως η Cosmote ενδιαφέρεται να πάρει τα δικαιώματα του ΠΑΟΚ «κλείνοντας» και τρίτη ομάδα απ’ τους λεγόμενους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ταυτόχρονα, προχωρά επαφές και με τις 6 άλλες «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες. Δηλαδή Αστέρα Τρίπολης, Βόλο, Παναιτωλικό, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικό.

Την ίδια ώρα, η NOVA έχει τα δικαιώματα των Ολυμπιακού, Άρη, Ατρόμητου, ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ κι εκείνη θέλει να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ!

onsports.gr