Βαθμολογία

Ο Βαγγέλης Ποτούλης στο πλευρό του Δωτιέα Αγιάς

Ο Βαγγέλης Ποτούλης θα σταθεί γι’ ακόμη μία φορά στο πλευρό του Δωτιέα Αγιάς. Ο γνωστός επιχειρηματίας από την Αγιά να θυμίσουμε πως και στο παρελθόν ήταν δίπλα στον ιστορικό σύλλογος όταν αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική.

Για τον Βαγγέλη Ποτούλη τα λόγια είναι περιττά. Ένας δυναμικός άνθρωπος και ένας σπουδαίος επιχειρηματίας. Είναι ιδιοκτήτης της «Green Apple» και θα βρεθεί και πάλι στο πλευρό του Δωτιέα με σκοπό να βοηθήσει χορηγικά στην προσπάθεια του σωματείου για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Δύο λόγια για την Green Apple

Η Εταιρεία “Green Apple” ιδρύθηκε το 2007 και έχει έδρα της την Αγιά της Λάρισας, στο κέντρο της Ελλάδας. Δραστηριοποιείται στην εμπορία, διακίνηση και τυποποίηση φρέσκων φρούτων και κηπευτικών. Τους καλοκαιρινούς μήνες μεγάλο τμήμα της εμπορικής δραστηριότητας μεταφέρεται στις δεύτερες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Πέλλα της Μακεδονίας. Η εταιρεία είναι κατά βάση εξαγωγική και τα προϊόντα της επιλέγονται με αυστηρούς κανόνες από τα καλύτερα ελληνικά αγροκτήματα.

Χώρες εξαγωγής: Το πελατολόγιο της Green Apple, το οποίο διευρύνεται κάθε χρόνο, συμπεριλαμβάνει επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ιταλία, στην Τουρκία, στις Αραβικές χώρες, στην Ρωσία, τη Μολδαβία και στη Γεωργία, ενώ υπάρχει αποκλειστική συνεργασία με την Εταιρεία YUVA GREEN 2010, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της Βουλγαρίας και των Βαλκανίων.

Διαφοροποίηση: η ποιοτική διαφορά των προϊόντων της Green Apple οφείλεται στο μεγάλο δίκτυο των συνεργαζόμενων παραγωγών οι οποίοι καλλιεργούν με αυστηρές προδιαγραφές και σύγχρονες μεθόδους.
Η επιλογή των προϊόντων γίνεται από έμπειρα στελέχη της Εταιρείας, η δε αποθήκευση, διαλογή και τυποποίηση ακολουθούν τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Σημαντικό ρόλο στη παραγωγή των ποιοτικών προϊόντων που εμπορεύεται η Green Apple, έχει το μικροκλίμα της περιοχής. Τα ηλιόλουστα ορεινά κτήματα με νοτιοανατολικό προσδιορισμό, σε συνδυασμό με την αύρα του Αιγαίου Πελάγους δίνουν τους καλλίτερους καρπούς της Ελληνικής Γης.

Η “Green Apple” είναι έτοιμη να σας μυήσει στα μυστικά των γεύσεων και των απολαύσεων…