Βαθμολογία

Το «μήλο» που έπεσε κάτω από την «μηλιά»

Το μήλο λέει ο λαός έπεσε κάτω από την μηλιά κάτι τέτοιο έχει συμβεί και με την οικογένεια Μπακαρού μιας και Κώστας Μπακαρός ο νεαρός τερματοφύλακας του Απόλλωνα Λάρισας ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του Μπάμπη Μπακαρού παλαίμαχου τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας και νυν προπονητή τερματοφυλάκων σε ΠΑΕ, τελευταία του ομάδα ήταν τα Τρίκαλα και πιθανότατα να συνεχίσει εκεί και τη νέα σεζόν.

Δεν χωράει καμιά αμφιβολία πως για το νεαρό οι όποιες συστάσεις είναι θετικότατες, αφού σε τόσο νεαρή ηλικία δείχνει να έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Ο ιδιαίτερα εξελίξιμος τερματοφύλακας στην περίοδο της καραντίνας αξιοποίησε το χρόνο και έκανε προπονήσεις με την ΠΑΕ Τρίκαλα, αφού στη συγκεκριμένη ομάδα ο πατέρας του ήταν προπονητής τερματοφυλάκων.

Εκεί είχε την ευκαιρία να πάρει πολλές εμπειρίες δίπλα σε επαγγελματίες τερματοφύλακας, ενώ στη συνέχεια έκανε προπονήσεις με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Είναι δεδομένο πως μιλάμε για ένα αυθεντικό ταλέντο που τα επόμενα χρόνια αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο έχει όλα τα εχέγγυα να φτάσει ψηλά.