Βαθμολογία

Ανακοινώθηκε ο Πεπκολάι από τον Ρήγα Φεραίο

Την ένταξη του Έρβιν Πεπκολάι στο δυναμικό του Ρήγα Φεραίου ανακοίνωσε η ομάδα της Μαγνησίας.

Σίγουρα πρόκειται για μία μεταγραφή που δίνει πάρα πολλές δυνατότητες στην επιθετική γραμμή του Ρήγα Φεραίου, με τη διοίκηση να έχει πετύχει… διάνα, αφού ο παίκτης όπως λένε και συναθλητές του από τον νομό Λάρισας γνωρίζει πώς να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Γι’ αυτό και πρόκειται για μία σημαντική μεταγραφική επιτυχία της διοίκησης του Ρήγα, που θέλει όμως να έχει και συνέχεια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διοίκηση του «ΑΣΒ Ρήγας Φεραίος» βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Πρόκειται για την απόκτηση του 23χρονου ταλαντούχου επιθετικού Έρβιν Πεπκολάι, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο Βελεστίνο και υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας με τον σύλλογο.

Ο Έρβιν, γεννήθηκε στην Αλβανία στις 30 Μαρτίου 1998. Έχει υπάρξει διεθνής με την Κ17 της Αλβανίας. Σε πολύ μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Ελασσόνα. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία του ΠΟ Ελασσόνας και στη συνέχεια στην πρώτη του ομάδα. Αγωνίστηκε ακόμη στο Βελούχι, τη Λάρισα 2012 και τον Κεραυνό Δρυμού, ενώ το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στον ΠΟ Ελασσόνας, όπου βοήθησε σημαντικά για να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική και την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 συνέβαλε ιδιαίτερα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Εμείς τον καλωσορίζουμε στην κωμόπολη του Βελεστίνου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλά γκολ»!

Πηγή: magnesianews.gr