Βαθμολογία

Ανακοίνωση από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Το Σωματείο της Α.Ε.Λ. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή αγωνιστικής ομάδας ποδοσφαίρου με το επίσημο όνομα της Ομάδας μας "Α.Ε.Λ.", στο ανδρικό πρωτάθλημα της Α΄1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μακρόχρονης βούλησης και προσπάθειας του Σωματείου μας, η οποία φέτος γίνεται πραγματικότητα. Το τμήμα ποδοσφαίρου και η Ακαδημία της Α.Ε.Λ. αποκτούν το καλύτερο δυνατό εφαλτήριο για την αγωνιστική και γενικότερη αθλητική ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της. Μέσα από τη συμμετοχή στις ερασιτεχνικές κατηγορίες στόχος της Ομάδας είναι να γίνει πράξη η ποδοσφαιρική φιλοσοφία της Α.Ε.Λ., δίνοντας ευκαιρίες σε νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν και να εξελιχθούν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, λαμβάνοντας την ποδοσφαιρική τεχνογνωσία των προπονητών μας. Επίλεκτοι αθλητές των τμημάτων υποδομής της Ομάδας μας αλλά και της περιοχής γενικότερα, σεβόμενοι το μέγεθος και το έμβλημα της Α.Ε.Λ., θα αποκτήσουν την εμπειρία να προετοιμαστούν για πιο ψηλά, δηλαδή για τη στελέχωση της μεγάλης μας Α.Ε.Λ., αλλά και να συνεισφέρουν στο καινούριο αυτό εγχείρημα.

Ξεκινάμε με μακροπρόθεσμο πλάνο και ξεκάθαρες ιδέες, επιθυμώντας όλη τη βυσσινί οικογένεια δίπλα μας, όπως πάντα.

Και ευχαριστίες…

Το Σωματείο της Α.Ε.Λ. ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων, τον Δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αδαμόπουλο και Αναστασίου, για την έμπρακτη ηθική και υλική υποστήριξη της ΑΕΛ κατά τους δύσκολους μήνες που προηγήθηκαν. Ειδικά για τη Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου η βοήθεια του Δήμου ήταν πολύτιμος αρωγός στην επιτυχία της να κατακτήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Μία επίδοση που είναι η κορυφαία σε ομαδικό άθλημα στον Αθλητισμό της Λάρισας, από το 1988 έως και σήμερα.