Βαθμολογία

Συλλυπητήριο μήνυμα απευθύνει ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης

Θερμό συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κώστα Ζαφείρη, τέως Προέδρου της Κοινότητας Αιγάνης, απευθύνει ο Δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης αναφέροντας: «Ημέρα θλίψης και βαρύ πένθος στο Δήμο Τεμπών».

«Με αίσθημα βαθιάς θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του επί μία δεκαετία Προέδρου της Κοινότητας Αιγάνης Κώστα Ζαφείρη, ανθρώπου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα των δημοτών , με επαγγελματική δραστηριότητα στην περιοχή μας , ο οποίος υποστήριξε ενεργά την αναπτυξιακή πορεία και την πρόοδο του τόπου. Ο δήμος Τεμπών τον αποχαιρετά με αγάπη και σεβασμό».

Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου

Στην αποψινή τακτική συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Τεμπών εξέδωσε ψήφισμα για το θάνατο του Κώστα Ζαφείρη. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

Για τον αδόκητο χαμό του συντοπίτη μας, τέως Προέδρου της Κοινότητας Αιγάνης Κώστα Ζαφείρη.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Τεμπών αποφασίζει ομόφωνα:

1. Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

2. Να παραστεί ο Δήμαρχος και συμβολικός αριθμός μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, λόγω των περιοριστικών μέτρων, στην εξόδιο ακολουθία.

3. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκ μέρους του Δημάρχου, του Δημοτικού Συμβουλίου και του Κοινοτικού Συμβουλίου Αιγάνης.

4. Να κυματίσει μεσίστια η Σημαία στην Κοινότητα Αιγάνης σε ένδειξη πένθους κατά την ημέρα της κηδείας του.

5. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας.