Βαθμολογία

Εκπέμπει… SOS η Γ’ Εθνική! (PICS+VIDEOS)

Με πρωτοβουλία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας, καλέστηκαν τα ογδόντα έξι (86) ποδοσφαιρικά σωματεία που θα αγωνιστούν κατά την επόμενη περίοδο 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, σε αρχική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (13/7) και ώρα 8:00 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο», στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (1ο χλμ Π. Ε. Ο Αλεξάνδρειας - Θεσσαλονίκης). Τα θέματα συζήτησης ήταν:

1) Γνωριμία εκπροσώπων ομάδων - Εισήγηση.

2) Προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

3) Εκλογή συντονιστικής επιτροπής για όλα τα θέματα (προβλήματα) που αφορούν τη Γ' Εθνική Κατηγορία.

4) Άμεση διεκδίκηση οικονομικής ενίσχυσης (κάλυψης των λειτουργικών εξόδων) από την Πολιτεία.

5) Τοποθετήσεις - απόψεις - διάφορα θέματα προς συζήτηση.

Ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος

">http://

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε υπαίθριο χώρο, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού. Αξίζει να τονίσουμε πως στο χώρο ήταν σωματεία από τη Βόρεια Ελλάδα, την Κεντρική, αλλά και ο πρόεδρος του Πόρου Ηρακλείου κ. Γιάννης Ασσαργιωτάκης που έκανε ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Από το νομό μας ήταν και οι τρείς πρόεδροι των ομάδων μας. Λάμπρος Ιωακείμ (Ηρακλής Λάρισας), Κώστας Τουρλακόπουλος (Αετός Μακρυχωρίου), Άλκης Χατζηβασίλης (Π.Ο.Ε.).

Στην αρχή τοποθετήθηκε ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος που ήταν και αυτός που διοργάνωσε την εκδήλωση. Αφού καλωσόρισε όλα τα σωματεία που βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια, έκανε τις δικές του προτάσεις για την διεξαγωγή της νέας Γ’ Εθνικής, ενώ βγήκε και μία συντονιστική επιτροπή (ανάμεσα στα άτομα είναι και πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ) όπου θα «τρέξει» κάποια θέματα, όπως συναντήσεις που θα γίνουν με αρμόδιους φορείς που στόχο θα έχουν την οικονομική βοήθεια των ομάδων, αφού η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Ο πρόεδρος του Πόρου Ηρακλείου κ. Γιάννης Ασσαργιωτάκης

">http://

Στη συνέχεια έγινε ιδιαίτερη αναφορά απ’ όλους όσους βρέθηκαν στην Αλεξάνδρεια για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παράγοντες και ουσιαστικά χωρίς να έχουν την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία. Το μεγάλο πρόβλημα έχει να κάνει με τα λειτουργικά έξοδα μίας ομάδας ενώ μεγάλη δυσαρέσκεια εξέφρασαν όλοι για το κόστος των νέων δελτίων (150 ευρώ το ένα!).

Όλοι οι πρόεδροι τοποθετήθηκαν και έδειξαν ιδιαίτερα προβληματισμένοι αφού όσοι διοργανώνουν αυτό το πρωτάθλημα δεν έχουν βοηθήσει ουσιαστικά τους παράγοντες που όπως είπαν είναι από τους τελευταίους ρομαντικούς που έχουν μείνει στο ποδόσφαιρο…

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ

">http://

Τέλος να τονίσουμε πως εκτός από τις επαφές που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει και νέα συνάντηση προς το τέλος Αυγούστου αυτή τη φορά στη Λάρισα, αφού την πρόταση έκανε ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας κ. Λάμπρος Ιωακείμ.

Ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε. κ. Άλκης Χατζηβασίλης

">http://

Το athleticlarissa και ο Χρήστος Γκατζούλης ήταν εκεί και σας μεταφέρουν και εικόνες αλλά και χαρακτηριστικές δηλώσεις από την ενδιαφέρουσα εκδήλωση σε μορφή βίντεο.

*Το athleticlarissa και ο Χρήστος Γκατζούλης ευχαριστεί την διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία.

Ο πρόεδρος του Αετού Μακρυχωρίου κ. Κώστας Τουρλακόπουλός