Βαθμολογία

Συνεχίζει στον πάγκο του Αμπελωνιακού ο Δημ. Αλεξανδρής

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής θα βρίσκεται στον πάγκο του Αμπελωνιακού και τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» ξεκίνησε πέρσι το προπονητικό του έργο, ωστόσο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και της οριστικής διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ευελπιστεί τη νέα σεζόν να παρουσιάσει αξιόλογο έργο ανάλογο των προσδοκιών των ανθρώπων του συλλόγου. Φυσικά με την προϋπόθεση να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην σημειωθεί εκ νέου διακοπή στη ροή του πρωταθλήματος.

Με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Αλεξανδρή ουσιαστικά ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς στον Αμπελωνιακό. Οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας και να προχωρήσουν σε λίγες και στοχευμένες προσθήκες παικτών. Κυρίως δε, θέλουν να δώσουν ευκαιρίες και να αναδείξουν τα δικά τους παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία.