Βαθμολογία

Το «Football Hall» ήρθε για να μείνει στη Λάρισα! (PICS)

Κάτι μοναδικό έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγο διάστημα στη Θεσσαλική πρωτεύουσα. Τυχεροί είναι τόσο οι Λαρισαίοι όσο και οι Θεσσαλοί γενικότερα που έχουν στα «πόδια» τους ένα τόσο σύγχρονο κέντρο προπόνησης…

Διαβάστε το ρεπορτάζ του athleticlarissa με όλες τις λεπτομέρειες… αξίζει τον κόπο!!!

Το «Football Hall-Advanced Robotic Training» είναι στο 3ο Χιλιόμετρο Λάρισας – Θεσσαλονίκης σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο.

Το «Football Hall» απευθύνεται σε ατομική προπόνηση και σε ομάδες ποδοσφαίρου, είναι ένας καινοτόμος και συνάμα πρωτοποριακός χώρος στην Ευρώπη και πρώτος στην Ελλάδα!

Όσοι το δούνε από κοντά θα αντιληφθούν πόσο έχει εξελιχθεί το ποδόσφαιρο. Η Λάρισα είναι πρωτοπόρα σε αυτό και έχει προκαλέσει αίσθηση το όλο εγχείρημα. Μιλάμε για ρομποτική τεχνολογία, που λειτουργεί χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση και έχει στόχο την αξιολόγηση και την βελτίωση της τεχνικής και της φυσικής κατάστασης του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως είναι το πρώτο Προπονητικό Ρομποτικό Ποδοσφαιρικό Κέντρο στην Ελλάδα. Είναι ένα προπονητικό μηχάνημα που βελτιώνει την επαφή του παίκτη με την μπάλα και τις γρήγορες αντιδράσεις τους.

Επίσης χρησιμοποιείται για τη βελτίωση της ικανότητας διέλευσης και της αίσθησης του χώρου ενός παίκτη.

Για να δώσουμε κάποιες λεπτομέρειες, το μηχάνημα περιλαμβάνει 8 εκτοξευτήρες, οι οποίοι μπορούν να στέλνουν τις μπάλες σε διάφορα ύψη, ταχύτητες, ενώ περιέχει 64 στόχους. Το μηχάνημα παρακολουθείται από μια εφαρμογή από έξυπνο τηλέφωνο ή tablet του προπονητή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Λαρισαίοι και όχι μόνο έχουν ξετρελαθεί με το μεγάλο αυτό εγχείρημα που  απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως φύλου.

Μία επίσκεψη πρέπει όλοι να κάνετε…