Βαθμολογία

Στασιμότητα στα μεταγραφικά της ΑΕΛ

Καμία εξέλιξη δεν είχαμε στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, όπου η τεχνική ηγεσία αναζητά τις καλύτερες δυνατές λύσεις και οι διοικούντες προσπαθούν να τις υλοποιήσουν. Οι «βυσσινί» θέλουν να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες που δεν θα έρθουν στη θεσσαλική πρωτεύουσα για... τουρισμό, αλλά για να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Σίγουρα αυτό το εγχείρημα δεν θα είναι εύκολο, όμως η ΑΕΛ έχει βαριά φανέλα και είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Super League 2 και από την αρχή να δείξει τις πραγματικές της διαθέσεις.
Αν αναλογιστούμε πως στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδος θα έχουμε και πάλι σταδιακά την επιστροφή των φιλάθλων, τότε έχουν έναν λόγο παραπάνω να δώσουν τη χαρά που περιμένουν χιλιάδες φίλοι της ομάδας, οι οποίοι απογοητεύτηκαν από τον υποβιβασμό και την άσχημη εικόνα της ΑΕΛ στα περισσότερα παιχνίδια.
Σε κάθε περίπτωση με το να μένουμε πίσω δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι και όλοι στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να μην επαναλάβουν λάθη που στοίχισαν και οδήγησαν στη Super League 2.
Το ευχάριστο είναι πως μέχρι τώρα υπάρχει μια άριστη συνεργασία μεταξύ όλων που εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και οι προσπάθειες γίνονται από κοινού, διότι όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά πως «η ομόνοια χτίζει σπίτια και η διχόνοια τα γκρεμίζει».
Τις επόμενες ημέρες πιθανόν να έχουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά και περιμένουν στην ΑΕΛ παίκτες από το εξωτερικό, ένα αμυντικό χαφ, ένα δεκάρι και ένα σέντερ φορ, ενώ εάν αφήσει καλές εντυπώσεις και παίκτης που αγωνίζεται σε άλλη θέση, θα αποκτηθεί.