Βαθμολογία

Τότε κάνει σέντρα η νέα Super League 2!

Αποφασίστηκε στο ΔΣ της διοργανώτριας η ημερομηνία που θα κάνει σέντρα η νέα Super League 2. Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της SL2-FL με είδηση για την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος.

Η νέα Super League 2, που δημιουργείται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης, αποφασίστηκε να ξεκινήσει στις 12/9. Επιπλέον συζητήθηκε και το θέμα του εμβολιασμού. Έχει ζητηθεί από τους αρμόδιους φορείς ο μαζικός εμβολιασμός των παικτών της κατηγορίας, ενώ υπήρξε και αίτημα προς το ΔΣ να ενσωματωθεί και η προπονητική ομάδα.

Το ζήτημα αυτό θα τελειώσει σύντομα καθώς οι ημερομηνίες εμβολιασμού θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες. Σε ό,τι αφορά τις Β ομάδες, το ΔΣ δέχεται την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα υπό κάποιες προϋποθέσεις που ήδη κατέθεσε. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 – Football League έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

    Να εκκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου 2021

    Θα προχωρήσει με τον μαζικό εμβολιασμό των ποδοσφαιριστών και μελών των προπονητικών ομάδων μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας αυτών.

    Συναινεί κατ’ αρχήν στη συμμετοχή τεσσάρων Β ομάδων της SL1 στο πρωτάθλημα, υπό προϋποθέσεις τις οποίες θα καταθέσει στην ΕΠΟ και την Super League 1.