Βαθμολογία

Πιερικός: «Χωρίς σεβασμό από την διαιτησία»

Η διαμαρτυρία του Πιερικού για την διαιτησία του αγώνα της περασμένης Κυριακής (13/6) με την ΑΕΠ Κοζάνης.

Η ομάδα της Πιερίας διαμαρτύρεται έντονα για τρεις διαιτητικές αποφάσεις, τονίζοντας ότι «οι λανθασμένες σας αποφάσεις σας εκθέτουν». 

Η διαιτητική ομάδα του αγώνα: Διαιτητής: Πουλικίδης (Δράμας), Βοηθοί: Κουβαλλάκης (Δράμας), Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος: Παρχαρίδης (Δράμας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πιερικού: «Δεν είναι πρώτη φορά που ο Πιερικός αντιμετωπίζεται χωρίς σεβασμό από την διαιτησία. Δεν είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζουμε με κατανόηση και υπομονή σαν Πιερικός αυτές τις εναντίον μας συμπεριφορές, μιας και αυτά τα στοιχεία  χαρακτηρίζουν τον ιστορικό σύλλογο που εκπροσωπούμε.

Η υπομονή όμως κύριοι, έχει και τα όρια της. 

Δεν επιθυμούμε ούτε ζητάμε, ούτε εκβιάζουμε για υπέρ μας σφυρίγματα από κανέναν διαιτητή. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως τον σεβασμό και την αντικειμενική διαιτησία κύριε Πουλικίδη. Και από εσάς και από τους συναδέλφους σας. Το ότι δε μας επιτρέπει η ποδοσφαιρική μας παιδεία να σας φερθούμε όπως σε άλλα γήπεδα στα οποία σφυρίζετε, δε σημαίνει ότι θα ανεχθούμε και τις περίεργες αποφάσεις και τα λάθη σας.

Ο Πιερικός κάνει μια μεγάλη προσπάθεια επενδύοντας χιλιάδες ευρώ, με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα να κάνουν μεγάλες προσωπικές θυσίες και δε θα αφήσει κανέναν να βάλει «τρικλοποδιές» στον αγώνα που δίνει για να επιστρέψει ισχυρός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα λάθη σας, οι λανθασμένες σας αποφάσεις σας εκθέτουν: 

1.Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Δεμηρτζόγλου, ήταν καθαρή ανατροπή.

2.Η κόκκινη που δεν δώσατε στην εκ πρόθεσης «καρατιά» στο πρόσωπο του Κουκοδήμου, είναι ορισμός επικίνδυνου-αντιαθλητικού παιχνιδιού.

3.Το γκολ που ακυρώσατε ως χέρι (που μόνο εσείς είδατε) στο 85΄και πέτυχε ο Μπουόλι, ήταν καθαρό και στερήσατε στην ομάδα μας τη νίκη με τις αποφάσεις σας που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ήσασταν μπροστά στις φάσεις, και στις τρεις, γι αυτό και το βίντεο σας εκθέτει.

Να είστε σίγουρος ότι ο Πιερικός δε θα αφήσει την διαιτησία σας να περάσει έτσι, ούτε τους ποδοσφαιριστές του απροστάτευτους από διαιτητές που δεν σέβονται την ιστορία του συλλόγου, την φανέλα και το σήμα που εκπροσωπούν. 

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε».