Βαθμολογία

ΠΟ Ελασσόνας: Όλα για όλα με ΠΟ Φήκης!

Το τελευταίο του χαρτί παίζει την προσεχή Κυριακή, κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά ΠΟ Φήκης, ο ΠΟ Ελασσόνας, στον επίλογο (15η αγωνιστική) του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αυτήν τη φορά, και βάσει των αποτελεσμάτων που σημειώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα δεν θέλει απλά τη νίκη, αλλά και διαφορά στο σκορ τέτοια που να τη φέρει σε θέση ισχύος έναντι του ΑΟ Σελλάνων με τον οποίο ισοδυναμεί (αλλά υστερεί στον συντελεστή τερμάτων).

Επί της ουσίας ο ΠΟ Ελασσόνας πρέπει να καλύψει μία διαφορά τριών πόντων στο goal average, προβάδισμα που απέκτησε ο ΑΟ Σελλάνων μετά το 5-0 επί του Δία Δίου.

Το γεγονός αυτό γεμίζει με περισσότερο άγχος τους παίκτες των «κυανολεύκων» και καθιστά ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους την ερχόμενη Κυριακή.

Φυσικά σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος του ΑΟ Σελλάνων (που αγωνίζεται εκτός έδρας με την επίσης βαθμολογικά αδιάφορη Κοζάνη), τότε η νίκη με οποιοδήποτε σκορ είναι ικανή να εξασφαλίσει στην ομάδα της Ελασσόνας την παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα ο ΠΟΕ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον τελευταίο τελικό από τον οποίο θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Πεπκολάι για μία ακόμα φορά.

«Είναι ένα παιχνίδι κρίσιμο για μας. Βρισκόμαστε σε ισοβαθμία με τον ΑΟ Σελλάνων αλλά υστερούμε στη διαφορά τερμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι εάν η ομάδα της Καρδίτσας κερδίζει μέσα στην Κοζάνη τότε εμείς χρειαζόμαστε νίκη με τρία γκολ περισσότερα από το σκορ που θα πετύχει ο ΑΟ Σελλάνων» σχολίασε ο τεχνικός του ΠΟΕ, Ζήσης Ζιάγκας και πρόσθεσε:

«Θεωρώ πολύ δύσκολο να κερδίσει ο ΑΟ Σελλάνων στην Κοζάνη, ωστόσο στο ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να γίνουν. Επομένως εμείς θα προσπαθήσουμε στο ματς με τον ΠΟ Φήκης να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Είναι κάτι που προσδίδει περισσότερο άγχος στους παίκτες μας γιατί ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή είχαμε πέντε απουσίες. Πλην του Πεπκολάι όλοι οι υπόλοιποι επιστρέφουν, αλλά το Σάββατο θα είμαστε σίγουροι για το ποιοι θα μπορούν να αγωνιστούν» κατέληξε ο Ζήσης Ζιάγκας.

Πηγή: eleftheria