Βαθμολογία

Προσοχή… «δαγκώνει»

Η δουλειά που κάνει ο Ηρακλής Λάρισας στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια φαίνεται ήδη και φαίνεται πολύ. Η «ΑΛΑΝΑ» βγάζει μεγάλα ταλέντα και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ έχει επενδύσει πάνω σε αυτό το κομμάτι με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι μπροστά μας…

Ο Κώστας Μπαλαμώτης, ας πούμε εφέτος, θα μπορούσε να αγωνίζεται με τη φανέλα του βασικού στη Γ’ Εθνική παρότι είναι μόλις 16 ετών (γεννηθείς το 2005). Έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του και αυτός μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο Ηρακλής Λάρισας πιστός στη φιλοσοφία του επενδύει στο μέλλον κι έτσι θα βρίσκονται τη νέα χρονιά στην ανδρική ομάδα πέντε τουλάχιστον ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές!

Και στην αναμέτρηση με τον Π.Ο.Ε, άπαντες πήραν μία γερή γεύση από τα νέα «αστεράκια» της λαρισινής ομάδας που πήραν χρόνο συμμετοχής και μάλιστα άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο Κώστας Μπαλαμώτης ήταν μάλιστα αρχηγός και πραγματικά «έβγαλε μάτια». Προσοχή… «δαγκώνει» ο μικρός! Παίκτης με πάθος, ψυχή που έχει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια.

Δουλεύει συνεχώς, ακούει τους προπονητές του (Χρήστο Χατζηλιάδη – Θάνο Τριανταφυλλόπουλο) και έχει όλα τα στοιχεία να εξελιχθεί και να λάμψει. Γεννημένος το 2005 έχει να δώσει ακόμη περισσότερα στο μέλλον…

Όλοι πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου για τον 16χρονο με τα σπουδαία προσόντα να εξελιχθεί ακόμη περισσότερα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Συνδέει… άριστα την άμυνα με την επίθεση και έχει απίστευτη ωριμότητα για την ηλικία του!

Κρατήστε το όνομά του…