Βαθμολογία

Ελπίζει πλέον μόνο σε ένα… θαύμα

Μόνο πλέον σε ένα...θαύμα ελπίζει η ΑΕΛ, για να παραμείνει στη Σουπερ Λίγκα και τη νέα σεζόν, καθώς η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ στο στάδιο Αλκαζάρ σε συνδυασμό με το διπλό που πήρε ο Παναιτωλικός στα Γιάννενα, την υποχρέωσαν να βρεθεί και πάλι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Δύο αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των πλέι άουτ, οι «βυσσινί» βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και το χειρότερο από όλα είναι πως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς, το τι θα κάνουν στους εναπομείναντες αγώνες.
Χρειάζεται να γίνει συνδυασμός αποτελεσμάτων και φυσικά η ΑΕΛ να κερδίσει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στις 8 Μαΐου και τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 15 Μαΐου στο στάδιο Αλκαζάρ, στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.
Και οι 30 βαθμοί μπορεί όμως να μην είναι αρκετοί για τη σωτηρία, όμως η λαρισινή ομάδα, καθώς έχει μαθηματικές ελπίδες, είναι υποχρεωμένη να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν, στη μάχη της παραμονής.
Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά να συμβούν και κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει τα χειρότερα, αλλά και τα καλύτερα, στα ματς που μένουν. Είναι μια εφιαλτική, όπως εξελίσσεται, χρονιά, ήρθαν και πολλές αναποδιές, αλλά ευχόμαστε οι ελάχιστες ελπίδες που υφίστανται, να μη «σβήσουν» πριν την ώρα τους.
Η ΑΕΛ, λοιπόν, είναι υποχρεωμένη να το παλέψει μέχρι το τέλος, να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να πάρει φυσικά τους εναπομείναντες αγώνες με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα, αντίστοιχα.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία