Βαθμολογία

Ατρόμητος: «Ντου» των οπαδών στην προπόνηση

Η κακή πορεία φέτος του Ατρόμητου και το γεγονός ότι έφτασε ν’ απειλείται η παραμονή της ομάδας, έχει εξοργίσει τους οπαδούς.

Με τη λήξη της προπόνησης τη Τετάρτη αρκετοί οπαδοί του Ατρόμητου βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο και εξέφρασαν τα παράπονά τους στον τεχνικό Σάββα Παντελίδη. Αλλά και στον γενικό αρχηγό Νίκο Λαζαρίδη. Μίλησαν σε έντονο ύφος, χωρίς ωστόσο να ξεφύγει η κατάσταση.

«Τι πράγματα είναι αυτά; Είναι εικόνα αυτή; Μιλάμε για το αν θα πέσουμε τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος. Παίζετε με τα νεύρα μας. Εσύ Σάββα τι δηλώσεις ήταν αυτές που έκανες στο ματς με την Λάρισα; Έχεις καταλάβει που βρίσκεσαι και λες ότι δεν έχεις πίεση;; Θες να μας δεις από την άλλη πλευρά δηλαδή;», ανέφεραν αρχικά και πρόσθεσαν:

«Έχετε μαζέψει δέκα τσ… κι έχουν κάνει την ομάδα άνω κάτω. Εντάξει το καταλαβαίνουμε μια χρονιά να είναι αποτυχημένη. Αλλά να μιλάμε για 6η, 7η θέση, όχι να κινδυνεύουμε με υποβιβασμό. Δεν θα ανεχτούμε άλλη αδιαφορία, θα ματώνετε την φανέλα. Θα περιμένουμε να δούμε βελτίωση στο ματς με τον ΟΦΗ, ειδάλλως θα τα ξαναπούμε».