Βαθμολογία

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Πανταλέων!

Λίγο μετά το φινάλε του ντέρμπι στο οποίο ο Παναθηναικός επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-2 σετ, η τελευταία σημαία του τριφυλλιού, Σωτήρης Πανταλέων ανακοίνωσε με συγκίνηση ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση «ευλογημένος για τις τρεις οικογένειες. Αυτή που με γέννησε, αυτή που δημιούργησα και τον Παναθηναϊκό»!

Η συγκίνηση του αρχηγού του Παναθηναϊκού ήταν έκδηλη στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σωτήρης Πανταλέων, που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό από το 1992 προσπαθούσε να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του.

«Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Στον τελευταίο μου κύκλο στην ομάδα φέραμε ξανά στον Παναθηναϊκό τίτλους κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά» τόνισε ο Σωτήρης Πανταλέων.

«Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση αλλά είναι αυτό που είχα έβγαινε από μέσα μου και ό,τι έκανα πάντα το έκανα με κίνητρο την αγάπη που έχω για την ομάδα. Πήρα απίστευτη αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευτυχισμένος για αυτές. Όλα αυτά τα χρόνια είχα τρεις οικογένειες, αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού» κατέληξε στις δηλώσεις ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.