Βαθμολογία

Survivor: Tι αλλάζει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ από Δευτέρα

Ένα νέο Survivor θα ξημερώσει από το πάρτι της ένωσης και μετά. Και αυτό που θα δουν οι 17 παίκτες ν’ αλλάζει δεν το έχουν φανταστεί. Το δεύτερο μέρος του ριάλιτι επιβίωσης τώρα ξεκινά και οι αλλαγές μετά την ένωση στο Survivor που θα μεταδοθεί αύριο είναι πολλές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του youfly.com, στην εκκίνηση θα βρεθούν και πάλι οι παίκτες που άντεξαν την πείνα και τις συνθήκες διαβίωσης στο Survivor. Μετά το ξεφάντωμα, το τσιμπούσι και το supermakeover της Κυριακής όλοι συμμετέχοντες παίρνουν το σακίδιό τους και βάζουν πλώρη για την παραλία των κόκκινων. Για ορισμένους από τους μπλε, την Ελευθερία και τον Αλέξη ο τόπος είναι γνώριμος, για τους υπόλοιπες μπλε όχι. Πλέον το νέο σπίτι όλων θα βρίσκεται εκεί.

Οι αλλαγές που έρχονται στο Survivor μετά την ένωση

Και αν θεωρητικά η ένωση σηματοδοτεί την ατομικότητα πλέον του κάθε παίκτη –δηλαδή παίζω για τον εαυτό μου και όχι για την ομάδα μου- αυτό φέτος δεν ισχύει. Στο νησί από ‘δω και στο εξής θα συγκατοικούν κόκκινοι και μπλε, χωρίς αλλαγές στις συνθέσεις τους. Θα συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται ο καθένας για τη μπαντάνα του, γι’ αυτό και δεν αλλάζει κάτι στο στίβο μάχης. Εκεί όπου θα τους περιμένει ο Γιώργος Λιανός.

Οι αλλαγές μετά την ένωση στο Survivor θα φέρει έντονες αντιπαραθέσεις. Ακόμη και στην παραλία τα πράγματα θα είναι διαφορετικά καθώς θα πρέπει να στηθούν ξανά δύο καλύβες. Θα πρέπει να τεθούν νέες βάσεις στη διαβίωσή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η μετακόμιση θα φέρει αναταράξεις και στα δύο στρατόπεδα, καθώς πλέον το όλοι μαζί προκαλεί εντάσεις τόσο στο μοίρασμα του φαγητού όσο και στη στάση και στη συμπεριφορά ορισμένων.

Πότε το Survivor θα γίνει ατομικό;

Προς το παρόν οι παίκτες διατηρούν και τους ίδιους χρωματισμούς, κόκκινοι και μπλε. Η κατάσταση θ’ αλλάξει όταν οι παίκτες θα φτάσουν τους δέκα. Τότε είναι η στιγμή που ο Τούρκος παραγωγός θ’ ανακοινώσει ότι το παιχνίδι αποκτά ατομικό χαρακτήρα.

Επιπλέον, θα τους ενημερώσει και για τη λίστα με τα πλούσια δώρα που θα διεκδικήσουν. Αν και στα προηγούμενα survivor υπήρχε το ταξίδι στο Μαϊάμι και η παρακολούθηση ενός μεγάλου μουσικού γεγονότος, αυτό θα γίνει αλλά με προϋποθέσεις. Δηλαδή η μετακίνηση είναι στο πρόγραμμα αλλά θα απουσιάζει η πολυκοσμία. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή “Ευτυχείτε” οι Survivors θα συναντήσουν κάποιον διάσημο πρόσωπο. Επιπλέον, εκείνοι που θα τα δώσουν όλα στους στίβους μάχης θα διεκδικήσουν όχι ένα αλλά δύο αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.

Πηγή: YOUFLY.COM