Βαθμολογία

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ

Τη θέση του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στη Λαμία σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με τους παίκτες του Γκαρσία να κάνουν… αγγαρεία.

Σε έναν αγώνα… τυπική διαδικασία μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και παρότι δεν νίκησε, εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σκόρερ για τον Δικέφαλο ο Νίκα Νινούα και για τους γηπεδούχους ο Τζέιμς, με την αναμέτρηση να έχει καλό ρυθμό αλλά να μην έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Γκούγκα, Σαραμαντάς, Βύντρα, Μπιάρνασον (75’ Μπουλούλης), Γκαζαριάν (46’ Κωστίκας), Προβυδάκης (69’ Χατζηστραβός), Βασιλακάκης (83’ Νικολόπουλος), Πίτι, Ρόμανιτς (46’ Σταμούλης).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80’ Κρέσπο), Λύρατζης, Μπαμπά, Νινούα (68’ Τσιγγάρας), Σβαμπ (64’ Ελ Καντουρί), Καγκάβα, Μουργκ (80’ Κούτσιας), Τζόλης (65’ Λάμπρου), Σφιντέρσκι.