Μήνυμα στους δημότες απευθύνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην Π.Ε. Λάρισας και τον κίνδυνο ο Δήμος Λαρισαίων να μπει εκ νέου στις περιοχές αυξημενου κινδύνου. 

Μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Απόστολος Καλογιάννης καλεί τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. 

"Τα επιδημιολογικά στοιχεία της περιοχής μας δείχνουν μια αύξηση του ιικού φορτίου τις τελευταίες ημέρες. Τα στοιχεία αυτά οδήγησαν άλλωστε και στην προειδοποίηση από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά χθες.

Το ενδεχόμενο να μπει ο Δήμος Λαρισαίων στις (κόκκινες) περιοχές αυξημένου κινδύνου θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την οικονομία της περιοχής μας.

Καταλαβαίνω ότι η παρατεταμένη περίοδος περιοριστικών μέτρων έχει ταλαιπωρήσει τους πολίτες. Μας έχει ταλαιπωρήσει όλους. Καταλαβαίνω την κόπωση, φυσική και ψυχολογική που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι. Την αισθάνομαι κι εγώ.

Είναι όμως ανάγκη να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Είναι ανάγκη να τηρήσουμε τα μέτρα και να δείξουμε χαρακτήρα και κυρίως αλληλεγγύη: Τόσο στους συνανθρώπους μας, που κινδυνεύουν να νοσήσουν από τον ιό, όσο και στους συμπολίτες μας που προσπαθούν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους "ζωντανές", όσες τουλάχιστον ακόμα είναι ανοιχτές.  Ένα καθολικό lockdown θα ακύρωνε αυτή την προσπάθεια.

Είμαστε κοντά! Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται και σύντομα η προσπάθεια όλων μας θα οδηγήσει με ασφάλεια στο τέλος αυτής της περιπέτειας.

Λίγη ακόμα υπομονή. Λίγη ακόμα προσήλωση στα μέτρα. Σύντομα θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω".