Βαθμολογία

«Διαφήμιση για την διαιτησία ο Μπαϊρακτάρης και οι βοηθοί του»!

Η Δόξα Δράμας εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του σημερινού (6/2) αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας, την οποία χαρακτηρίζει ως διαφήμιση. Η ομάδα της Δράμας τονίζει ότι τόσο ο κ. Μπαϊρακτάρης (Αθηνών) όσο και οι συνεργάτες του Παγουρτζής (Πειραιά) και Γουρνιάς (Ανατολική Αττική) απέδειξαν πως η ελληνική διαιτησία δεν έχει να φοβηθεί τίποτε απολύτως και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θέλει να συγχαρεί δημόσια την διαιτητική τριάδα του σημερινού αγώνα  της ομάδας μας στην Ιεράπετρα. Τόσο ο κ.Μπαιρακτάρης (Αθηνών) όσο και οι συνεργάτες του Παγουρτζής (Πειραιά)  και Γουρνιάς (Ανατολική Αττική) απέδειξαν πως η ελληνική διαιτησία δεν έχει να φοβηθεί τίποτε απολύτως και βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Με παρόμοια ανακοίνωση ευχαριστήσαμε και συγχαρήκαμε τον κ.Μαλούτα στα Τρίκαλα αν και χάσαμε με 3-0! Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα καθώς πιστεύουμε στους Έλληνες διαιτητές και τους αξίζουν αυτές οι ελάχιστες γραμμές αναγνώρισης.

Συγχαρητήρια στο κ.Μαρκ Κλάτενμπεργκ και στους συνεργάτες του, που με την πολύ καλή δουλειά εμπνέουν τα νέα παιδιά στον χώρο της διαιτησίας».