Βαθμολογία

Με Τσακμακίδη η προπόνηση του Απόλλωνα

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιάννη Μάγγου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Λάρισας, Γιάννης Τσακμακίδης, θα έχει την ευθύνη έως ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης τού Καρδιτσιώτη προπονητή, στους «κυανόλευκους».
Δεν αποκλείεται μάλιστα ο εκ Βουναίνων τεχνικός Τσακμακίδης να κοουτσάρει την ομάδα στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη στο AEL FC ARENA, στην περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία της διοίκησης του Απόλλωνα, με προπονητές με τους οποίους γίνονται συζητήσεις.
Κατά τα άλλα, το κλίμα είναι βαρύ στη λαρισινή ομάδα, η οποία στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις απογοητεύει σε όλα τα επίπεδα και με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Χθες στην προπόνηση που έγινε στο Κουλούρι ο Τσακμακίδης έδωσε το κύριο βάρος στην ψυχολογία και ζήτησε από τους παίκτες να δείξουν άλλο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να μην αδικούν συνεχώς τους εαυτούς τους.
Και εφόσον έχουν δυνατότητες, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, διότι με μία νίκη όλα αλλάζουν και όλα ξεχνιούνται.
Για την αναμέτρηση με τον Καραϊσκάκη, αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή τού εκ των αρχηγών της ομάδας Κώστα Χατζή, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω προβλήματος τραυματισμού και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του.

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Πηγή: Ελευθερία