Βαθμολογία

Μπορούσε το αποτέλεσμα η ΑΕΛ…

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ΑΕΛ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (23/1). Ντεμπούτο για τον Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο των «βυσσινί». Με πρωταγωνιστή τον Χερόνιμο Μπαράλες, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 60ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στο Γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στη Τρίπολη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague. Ο Αστέρας ουσιαστικά στην μοναδική του ευκαιρία σκόραρε και πήρε το ματς χωρίς να δημιουργήσει άλλες ευκαιρίες.

Η μοναδική ευκαιρία για την ΑΕΛ στο παιχνίδι, ήταν με το Μιλοσάβλιεβιτς να κάνει την προσπάθεια και το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Τσιφτσή να διώχνει με το ένα χέρι στο 44ο λέπτο.

Η ΑΕΛ παρουσίασε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο αλλά σίγουρα υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας (90'+ Γκαρσία), Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (83' Αλί Μπαμπά), Ριέρα (46' Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (46' Καπίγια), Μπαράλες.

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Μπέρτος (66' Ακούνια), Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μιλοσάβλεβιτς, Ηλιάδης (87' Σπαρβ), Κολομπίνο (74' Πινακάς), Νικολιάς, Ντουρμισάι (74' Νούνιτς).

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας). Τέταρτος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών). AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής).