Βαθμολογία

Εκτός Κυπέλλου ο Σφιντέρσκι - Oι επιλογές Γκαρσία

Ο Κάρλος Σφιντέρσκι δεν μετέχει στην «ασπρόμαυρη» αποστολή για την πρεμιέρα του Κυπέλλου με την ΑΕΛ - Η εξήγηση της ΠΑΕ για την απουσία του και οι επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία.

Εν μέσω πληροφοριών και δημοσιευμάτων που θέλουν τον Πολωνό επιθετικό να εμφανίζεται στο «στόχαστρο» της Μπολόνια για την μεταγραφή του στην Ιταλία, ο νεαρός άσος δεν θα δώσει το «παρών» στην πρώτη «μάχη» του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΛ στην Τούμπα, με αποτέλεσμα να φουντώσουν ακόμα περισσότερο τα σενάρια περί αποχώρησής του.

Εκτός είναι ο Κρέσπο, αλλά και ο Νινούα, που επίσης ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά -όπως αναμενόταν- και o Ενέα Μιχάι που ακολουθεί θεραπεία.

Η δεύτερη και τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ χωρίστηκε σε δύο μέρη. Αρχικά αφορούσε την ενεργοποίηση των παικτών και στη συνέχεια την τακτική προσέγγιση για τον επικείμενο αγώνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα είχε στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντούγκλας , Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας.