Βαθμολογία

Στην τελική ευθεία ο Απόλλων Λάρισας για την σέντρα

Επιτέλους ξεκινάει το πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2! Και ο εκπρόσωπος της Λάρισας, ο ιστορικός Απόλλωνας παρουσιάζεται όσο το δυνατόν πιο έτοιμος γίνεται για την πρεμιέρα που θα τον βρει αντιμέτωπο με την ομάδα της Ξάνθης, προφανώς το ερχόμενο Σάββατο (16/01).

Οι παίκτες του λαρισινού συγκροτήματος προετοιμάζονται εντατικά εδώ και έναν μήνα περίπου, για την πολυπόθητη έναρξη και σίγουρα νοιώθουν ικανοποιημένοι με το ξεκίνημα του θεσμού του δεύτερου μεγαλύτερου πρωταθλήματος της χώρας.

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο στο Κουλούρι και με ρεπό την Κυριακή, ολοκληρώθηκε ένας σκληρός κύκλος εβδομαδιαίων προπονήσεων.

Την Δευτέρα (11/01) οι παίκτες του Απόλλωνα μπαίνουν στην τελική ευθεία ενόψει της έναρξης της Super League 2 με προπόνηση που θα γίνει το πρωί στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Ο τεχνικός Γιάννης Μάγγος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμένους, ενώ η ΠΑΕ τηρώντας ευλαβικά τοπ πρωτόκολλο υγιεινής έχει υποβάλει αλλεπάλληλες φορές τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εξονυχιστικά τεστ κατά του COVID 19.

Ο Απόλλων Λάρισας θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος, γι αυτό και η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις είναι σκληρή.