Βαθμολογία

«Καλωσορίζουμε την έρευνα των δικαστικών αρχών για το Βόλος - Λαμία»

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Βόλος τοποθετήθηκε σχετικά με την είδηση ότι οι δικαστικές αρχές ερευνούν το περυσινό παιχνίδι μεταξύ Βόλου και Λαμίας, για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (26/11) έγινε γνωστό ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο αλλοίωσης αποτελέσματος στο παιχνίδι ΝΠΣ Βόλος - Λαμία 0-0 στις 29 Ιουνίου 2020, με τρεις παίκτες να μπαίνουν στο «μικροσκόπιο».

Όπως δηλώνει σε ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώθηκε για την είδηση μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ενώ στο ίδιο σύντομο κείμενο εκδήλωσε την πρόθεση της να συνδράμει την προσπάθεια των αρχών στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Βόλος πληροφορήθηκε από μερίδα ΜΜΕ τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον αγώνα του περσινού πρωταθλήματος Βόλος – Λαμία.

Εάν και εφόσον, η είδηση αυτή είναι πραγματική, η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει την έρευνα των δικαστικών αρχών την οποία εμείς πρώτοι, πριν ακόμη και από την ΟΥΕΦΑ, είχαμε ζητήσει και προκαλέσει με σχετικό αίτημα μας στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα την επόμενη κιόλας ημέρα του αγώνα.

Είμαστε στη διάθεση των αρχών, ώστε να τους παράσχουμε κάθε στοιχείο μας ζητηθεί, προς διευκόλυνση τους».