Βαθμολογία

Μεγάλη απογοήτευση για τις ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Δύσκολες στιγμές για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η εικόνα που επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στους παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων του νομού, αλλά και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών των σωματείων.

Η αναστολή των πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας έχει δημιουργήσει ένα απαισιόδοξο σκηνικό για την επόμενη ημέρα που προδιαγράφεται ιδιαίτερα δύσκολη. Οι παράγοντες βλέπουν τα χρήματα που έχουν δαπανήσει από το υστέρημά τους, ουσιαστικά να πηγαίνουν άκλαφτα.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές, που με το που ξεκίνησε η φετινή χρονιά και επέστρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους μετά από μήνες απραξίας είδαν τα πρωταθλήματα να σταματούν και πάλι.

Ακόμη και να ξεκινήσουν από Γενάρη και πάλι οι αγώνες θα είναι πολύ δύσκολο για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να μπουν ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έπειτα από απραξία μηνών και θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα προετοιμασίας, μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων.

‘Όπως και να έχει τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα με την επανέναρξη και θα είναι ευχής έργον όλες οι ομάδες μπορέσουν να επιστρέψουν κανονικά στους αγωνιστικούς χώρους και κυρίως αυτή να είναι η τελευταία φορά που βιώνουμε όλη αυτή την κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, λόγω του κορωνοιού και λόγω των αναγκαίων μέτρων που έπρεπε να παρθούν για τη διασπορά της πανδημίας.

Δύσκολα τα πράγματα….