Βαθμολογία

«Χτύπησε» και τη Football League o κορονοϊός

Σήμανε συναγερμός και στη Football League καθώς ομάδα επιβεβαίωσε τέσσερα κρόυσματα κορονοϊού. Λίγες ώρες μετά τηνεπιβεβαίωση-σοκ από τον Άρη για τα 10 κρούσματα, ομάδα της Football League ανακοίνωσε πως βρέθηκαν 4 παίκτες θετικοί μετά από τεστ που έγιναν.

Πρόκειται για τον Αλμωπό Αριδαίας για τον οποίο ενεργοποιήθηκε ήδη το υγειονομικό πρωτόκολλο. Σε καραντίνα τέθηκαν οι παίκτες, ενώ σταμάτησαν οι προπονήσεις. Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας – Λουτρά Πόζαρ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον τακτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2020. Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο τέταρτος τακτικός έλεγχος για τον ιό Covid-19.

Σε αυτόν, όπως και σε όλους τους προηγούμενους, συμμετείχαν όλοι οι ποσοσφαιριστές και το τεχνικό προσωπικό της ομάδας. Η ομάδα, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς ενώ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης των αθλητικών της εγκαταστάσεων. Τα μέλη της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί τέθηκαν σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αναστείλει τις προπονήσεις. Τους ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.