Βαθμολογία

Φαλανιακός και Δαμασιακός απέσπασαν από έναν βαθμό… (PICS)

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Φαλανιακού και Δαμασιακού, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1 – 1.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΜΑΚΟΣ

Στο 10’ ο Δημήτρης Μουσιάρης ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0–1, χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στην απέναντι γωνία του κίπερ, Ντιντή.

Στο 62′, ο Οικονόμου για τον Δαμασιακό αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα του διαιτητή, Μπουρουζίκα, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Ωστόσο, λίγο αργότερα οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, διότι στο 65′ ο Γιώργος Πανταζής, αποβλήθηκε και αυτός για τον Φαλανιακό για μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Στο 80′, ο Βασίλης Λόλας σκόραρε με κεφαλιά από σέντρα του Ηλία Πανταζή και έτσι οι παίκτες του Κώστα Νεμπεγλέρα ισοφάρισαν σε 1 – 1.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Πανταζής Ηλ., Καρακίτσιος (75′ Ντανίκας), Γιαννακόπουλος, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Β. (60′ Παπαδόπουλος), Αντωνόπουλος (75′ Πανταζής Θ.), Τσιάκος, Νάστας, Λυγούρας Χρ (60′ Λόλας).

Δαμασιακός (Βασίλης Νάρης): Νικολακούλης, Οικονόμου, Ιωαννίδης, Μουσιάρης Θ., Γεωργαντζιάς, Μουσιάρης Δ., Δούκας, Βίδρας (42′ λ.τ. Βάνης), Κυρατζής (25′ λ.τ. Μπακαΐμης), Τσούτσας, Λούτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Ντελέζος Θ., Μίχος.