Βαθμολογία

Football League: Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Νίκης

Δεν έγινε δεκτή η προσφυγή της Νίκης Βόλου και ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη της Football League. Απορριπτική ήταν η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή της Νίκης Βόλου, κατά της απόφασης της διοργανώτριας να προβιβάσει Διαγόρα και ΟΦ Ιεράπετρας στη Super League 2, για να καλύψουν τα κενά των Πανιωνίου Πλατανιά.

Αυτό σημαίνει πως πλέον οριστικοποιούνται τόσο οι ομάδες στην SL2, όσο και στη Football League. Οι 19 ομάδες της FL πλέον θα χωριστούν σε δύο ομίλους στο επόμενο ΔΣ της διοργανώτριας, ενώ θα οριστεί ημερομηνία τόσο για την κλήρωση, όσο και για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αναλυτικά η απόφαση:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Προσφυγή – αίτηση: 1) Της ΝΙΚΗΣ 1924 ΠΑΕ, που εδρεύει στο Βόλο, κατά του Νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League2 – Football League» και Β) την Πρόσθετη Παρέμβαση: 1) της ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 υπέρ του καθ’ ου Νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League2 – Football League» και κατά της προσφεύγουσας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας και 2) της ΠΑΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970, Υπέρ του καθ’ ου Νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League2 – Football League» και Κατά της προσφεύγουσας ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου « Η Νίκη 1924 ΠΑΕ». Απορρίπτει την προσφυγή. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν τις πρόσθετες παρεμβάσεις».