Βαθμολογία

Άλλες δύο προσθήκες για τον Απόλλωνα Λάρισας

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου άσου Πάρη Μπάμπη. Ο Μπάμπης είναι γεννημένος στις 17 Ιουλίου 1999 και αγωνίζεται στην θέση του εσωτερικού μέσου.

Είχε παραχωρηθεί τον Γενάρη του 2019 δανεικός στον Απόλλωνα Πόντου για να πάρει εμπειρίες και το καλοκαίρι επέστρεψε πίσω στην ΑΕΚ για να πάρει την ευκαιρία του. Το καλοκαίρι του 2019 μεταγράφηκε στην Καλαμάτα και τον Ιανουάριο του 2020 πήγε στον Πλατανιά.

Ο Πάρης έρχεται από την ΑΕΚ για να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συμβάλει στην επίτευξη των φετινών μας στόχων.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του Μιχάλη Μπούσιου από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Μιχάλης Μπούσης είναι γεννημένος στις 2/1/1999 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αριστερός μπακ. Ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2013 και είναι βασικός στην Εθνική Νέων με έξι συμμετοχές σε επίσημα ματς. Εχει ύψος 1,80 και 80 κιλά. Μάλιστα, στις 21 Ιανουαρίου του 2019 ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον είχε καλέσει για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, για το πρωτάθλημα της Super League 1.

O Μιχάλης Μπούσης έγινε επαγγελματίας στις 27 Ιουνίου του 2018. Πέρσι αγωνιζόταν στον Εργοτέλη όπου κατέγραψε 12 συμμετοχές πριν τη διακοπή λόγω κορονοϊου. Τον Μιχάλη καλωσορίζουμε στον Απόλλωνα και του ευχόμαστε να είναι δυνατός και να βοηθήσει συμβάλλοντας στην επίτευξη του στόχου μας. Τον Μιχάλη Μπούσιο υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος.