Βαθμολογία

Στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Κούτρης!

Ανακοινώθηκε απ’ την Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Λεονάρντο Κούτρης-Δανεικός με οψιόν αγοράς ο αριστερός μπακ που ανήκει στον Ολυμπιακό. Ο μεγάλος άτυχος της περασμένης σεζόν, ήταν ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο αριστερός μπακ που ανήκει στον Ολυμπιακό και είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Μαγιόρκα, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και έτσι έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πλέον, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, βρήκε την ομάδα που θα αγωνιστεί. Αυτή είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Κούτρης μετά και την συμφωνία του Ολυμπιακού, παραχωρήθηκα δανεικός στο σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας του Γερμανικού ποδοσφαίρου. Χρειάστηκε να περάσουν δύο μέρες σχολαστικών ιατρικών εξετάσεων και τεστ, μέχρι να πειστούν οι άνθρωποι της Φορτούνα πως όλα είναι καλά με τον παίκτη και τελικά υπέγραψε κι ανακοινώθηκε. Ως δανεικός για ένα χρόνο, ενώ στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό προβλέπεται και οψιόν αγοράς.

Ο ίδιος ο Κούτρης δήλωσε: «Για μένα η μεταγραφή στη Γερμανία είναι ένα μεγάλο όνειρο που πραγματοποιείται. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μπορέσω να δείξω τι μπορώ να κάνω με τη Φορτούνα και επιθυμώ να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο για να πετύχει τους στόχους της. Ήμουν ενθουσιασμένος με τις συζητήσεις από την αρχή. Όλοι μου έδωσαν την εντύπωση πως με θέλουν εδώ. Πάντα δίνω τα πάντα. Επίσης έχω ακούσει πως οι οπαδοί της Φορτούνα είναι παθιασμένοι. Είμαι σίγουρος πως ταιριάζουμε»!

onsports.gr