Βαθμολογία

Χαμόγελα στην πρεμιέρα για το Κιλελέρ (PICS)

Πρώτη αγωνιστική για Σμόλικα και Κιλελέρ την Κυριακή (27/9) το απόγευμα με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πριν ξεκινήσει το ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του πρώτου προέδρου του Σμόλικα Κώστα Παρλίτση που έφυγε από τη ζωή πριν 20 ημέρες. Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν δυνατό μέχρι και το 25’ κατά διαστήματα είχε την υπεροχή ο Σμόλικας. Στο ίδιο λεπτό έκανε πέναλτι ο Γαρουφαλλιάς στον Κ. Πράππα, εκτέλεσε ο Κολοβός Κ., απέκρουσε όμως ο Μαγαζιώτης για το Κιλελέρ.

Στο 38’ στην προσπάθειά του ο Κολοβός να σταματήσει τον Γκαραλιάκο δεν συνεννοήθηκε σωστά με τον Γραβάνη με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (αυτογκόλ) για το 0-1.

Από εκεί και πέρα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάθηκε η ψυχολογία για τους γηπεδούχους και το Κιλελέρ βγήκε μπροστά. Έτσι στο 41’ ο Γκαραλιάκος έχασε μοναδική ευκαιρία αφού έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα μεγάλη πολιορκία στα καρέ του Σμόλικα έχασε τριπλή ευκαιρία το Κιλελέρ με τελευταίο πάλι τον Γκαραλιάκο πάλι να αστοχεί από κοντά. Και στην εκπνοή σουτ – βολίδα του Μαλάκου η μπάλα έφυγε όμως άουτ.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.

Στο 78΄από γέμισμα του Κίτσιου Π., ο Αντώνης Γκαραλιάκος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και αφού απέφυγε και τον Γραβάνη σφράγισε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Από πλευράς Σμόλικα ο Ζάχος είχε δύο καλές στιγμές (73΄, 89΄) ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Μαλάκο (68΄, 76΄).

Σμόλικας (Γιώργος Μάτος): Γραβάνης, Λιάκος, Περδίκης, Κολοβός, Λάλλος (62΄Κατσαρός), Σκούπρας (84΄Χασιώτης), Πράππας Δ. (75΄Παπαγεωργίου), Πετάνι, Πετράκης (62΄Ζάχος), Χατζηλιόντας, Πράππας Κ.

Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Κίτσιος Π., Μαντζαφούλης (17΄λ.τ Γουρνάρης), Παλάσκας, Καρακάνος (81΄Κίτσιος Δ.), Φορτομάρης (69΄Ντονούδης), Αργύρης, Γκαραλιάκος, Μαλάκος (81΄Χατζής Κ.), Παπαχρήστος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Στάικος, Δεδικούσης.