Βαθμολογία

Οι όμιλοι της Β’ ΕΠΣΛ

Tα σωματεία αποφασίστηκε οι 25 ομάδες να χωριστούν σε 3 ομίλους στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΛ. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ένας όμιλος θα έχει 9 ομάδες και οι υπόλοιποι δύο 8. Μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε από τα μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Μπουχλαριώτη, ο όμιλος που θα έχει τον μεγαλύτερο αριθμό ομάδων, δηλαδή 9 θα είναι ο όμιλος των Φαρσάλων. Στον παρακάτω πίνακα παρατίθενται οι τρεις όμιλοι και οι ομάδες που θα βρίσκονται σε καθέναν από αυτούς.

1ος Όμιλος

Συκέα

Δομένικο

Θύελλα Μεγ. Ελ.

Καρυά

Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση

Μύτικας

ΑΠ Ελασσόνας

Μαρίνος Αντύπας

2ος Όμιλος

Αετόλοφος

Ανάβρα

Στόμιο

Ομορφοχώρι

Ελάτεια

Ν. Περιβόλι

Ομόνοια

Αμπελόκηποι

3ος Όμιλος

Κρήνη

Ζάππειο

Βασιλή

Ακαδ. Αχιλλέως

Μυραϊκός

Τερψιθέα

Διογένης

Λάρισα 88

Τοξότης

*Το φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ θα ξεκινήσει στις 10-11 Οκτωβρίου και θα διεξαχθεί σε τρεις γύρους. Η κλήρωση των αγώνων θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο Διόνυσος. Για τον τρίτο γύρο θα γίνει ξεχωριστή κλήρωση. Κάθε σωματείο μπορεί να παρασταθεί στην κλήρωση με δύο εκπροσώπους λόγω των υγειονομικών μέτρων.

*Μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του Κυπέλλου για τις ομάδες της Β’ ΕΠΣΛ που δηλώσαν συμμετοχή και οι οποίες είναι οι Αετόλοφος, ΑΠ Ελασσόνας, Αμπελόκηποι, Στόμιο, Βασιλή, Ελάτεια, Τερψιθέα, Κρήνη, Καρυά, Ανάβρα, Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση, Συκέα και Τοξότης.