Βαθμολογία

Με το ίδιο πλάνο και τη νέα χρονιά το Καλοχώρι (PICS – VIDEOS)

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου ξεκίνησε την προετοιμασία της, εδώ και λίγες ημέρες και θα αγωνίζεται στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα άλλαξαν την φετινή χρονιά στην ομάδα μετά την παραίτηση του κ. Γιάννη Σαμπάνη, ανέλαβαν γρήγορα την ομάδα νέα άτομα, φιλόδοξα από το χωριό που την αγαπούν.

«Έτρεξαν» τις διαδικασίες ξεκινώντας από τον έμπειρο κόουτς κ. Γιώργο Λυκοκώστα, κρατώντας ένα μεγάλο ρόστερ του περσινού επιτυχημένου κορμού και φυσικά προσπαθούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις του και να παρουσιαστεί ο σύλλογος πανέτοιμος αρχές του επόμενου μήνα.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021

Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να έχει μία άνετη παραμονή και να παίξει ένα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές καθώς και τα αποδυτήρια, εκείνο που απομένει είναι η όρεξη των παικτών και πάνω απ’ όλα η δύσκολη δουλειά για τον προπονητή αφού καλείται σε σύντομο χρονικό διάστημα να βάλει τα πράγματα όλα σε μία σειρά.  

Οι δηλώσεις

Μιχάλης Λίταινας (Διοικητικός)

«Εύχομαι σε όλα τα σωματεία του νομού υγεία. Όσον αφορά την Αναγέννηση Καλοχωρίου έχει ένα νέο ξεκίνημα με καινούργια και φιλόδοξα άτομα στη διοίκηση. Νέος προπονητής ο κ. Γιώργος Λυκοκώστας. Όσον αφορά το ρόστερ κρατήθηκε ο βασικός κορμός και αναμένουμε τουλάχιστον 7 προσθήκες ακόμη έτσι ώστε η ομάδα να έχει μία άνετη παραμονή και φυσικά να παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο».

Γιώργος Λυκοκώστας (Προπονητής)

Βασίλης Μάρκου (Ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Τσιρώνης (Ποδοσφαιριστής)

Ιωάννης Στρατίκης (Ποδοσφαιριστής)